Vierailija

ja onko sinulla joku suosikkiresepti niihin?

Kommentit (11)

Nyt kun oma vatsa ei kestä tuoretta leipää, leivon aika harvoin. Sämpylät pitää syödä tuoreina.



Lempisämpylöissäni on spelttijauhoja ja -rouhetta. Muutenkin lisäilen perustaikinaan erilaisia hiutaleita, rouheita, jyviä tms. Tuskin olen kahta kertaa täysin samanlaisia sämpylöitä leiponut.

nyt olen tosi alkanut tekemään sämpyläjauhoista leipiä koska ne on niin paljon nopeampia. teen yleensä pussin kyljessä olevalla ohjeella. joskus laitan sekaan muita jauhoja esim. ruisjauhoja tai puurohiutaleita.

Tarpeeksi löysä taikina ja isot sämpylät, niin ei tule kovia.



Laitan taikinaan hiivaleipäjauhojen lisäksi ruisjauhoja, grahamjauhoja, hiutaleita, leseitä, porkkanaraastetta, juustoraastetta... Ei tietenkään kaikki samalla kertaa :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat