Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Heitättekö vanhat sukat roskiin kun niissä on sellaista kulumaa, että pohjista näkyy läpi

Vierailija

mutta eivät vielä ole puhki, vaiko vasta kun on selkeitä reikiä?nimim. kiistaa asiast miehen kanssa ;)

Kommentit (16)

tuollaiset "ihan hyvät lenkkeilysukat", joista melkein kantapää paistaa. Sitten en muka tiedä minne ovat hävinneet. Mies kyllä säästää myös sukat, jotka kuluneet ihan puhki.

Taitaa olla noita miesten kotkotuksia..fanny

Mutta olenkin nuukailija. Mustissa sukissa heitän reikäisen pois ja käytän toista sukkaa toisen parittoman mustan sukan kanssa, kunnes reikä ilmaantuu. Että ihmetelkää ihan vapaasti...

roskiin ensin, vaan käytän niitä siivouksessa, missä tarvitsee käsin kiillottaa tai pyyhkiä jotain: laitan sukan käteen (vaikka siivoushanskan päälle) ja kiillotan ne pesuhuoneen hanat tms ja sitten heitän nuhjuisen sukan pois. miehen sukat on paremmat, koska ne on isommat.

mutta otan sukat vasta sitten siivoukseen kun näkee että seuraavalla käytöllä olis mennyt puhki.

Usein ostan miehelle 3-4 paria samanvärisiä ja -kuvioisia sukkia, niin sitten kun oikeat ja vasemmat sukat kuluvat eri tahtiin, niin yhdistelen ehjistä uusia pareja.

Heitän vasta ihan lopuksi, yritän edes sillä tavalla säästää luontoa. Miehen urheilusukat ovat niin nopeasti kantapäistä puhki, että niille saa kaksinkertaisen elinajan, kun ompelee käsin pienet paikat reiän kohdalle. Sano vain ukollesi terveisiä, että paikatut on ihan yhtä mageet ja vielä nätitkin, kun paikka on kivan värinen.

tiesittekö muuten, että niillä paikkakunnilla, joissa kerätään energiajaetta/energiajätettä, niin sinne voi laittaa ne risat vaatteet ja sukkahousut, niin ei tarvitse kaatopaikalle heittää.

etenkin kun töissä pidin aina kenkiä. Nyt on vaan hoitovapaalla ollut pari kertaa vähän noloa, kun on jossain kerhossa, missä pitää olla ilman kenkiä, huomannut sukkien olevan lähes puhki..

Vierailija

hei

minä pidän kaikki sukkani puhki ja sitten kun on toinen puhki niin laitan uuden sukan vain siihen ja heitän pois tuon vanhan sukat niin saan kaikki vanhat sukat pois päiväjärjestyksestä kun on köyhä niin pitää niksejä olla mitä tekee harvoin ostan sukkia itselleni.

Öyenssöyen

Jos pieni reikä, muttei muuten sen ympärillä kulumaa, niin paikkaan reiän ompelukoneella.

Jos iso reikä ja repee vaan enemmänkin kun varovasti reikää venyttää (:>) tai aiemmin jo paikattu reikä samassa sukassa tai pahasti paistavaa kulumaa, niin autotalliin konepyyhkeeksi! Siis öljyisten osien puhdistukseen :>

Uusimmat

Suosituimmat