Kotihoidontuiden varassa kotona olevat: Paljonko on miehenne nettopalkka ja

Vierailija

montako lasta teillä on ja miten sujuu taloudellisesti?

Sivut

Kommentit (50)

Tottakai se oli pihistelyä! Kirppikseltä vaatteet ja sinne taas myyntiin kun pieneksi jäivät. Halpaa ruokaa ja ruokaa alesta. Jo harvoin tapahtuva ravintolassa syöminen näkyi loppukuun rahavaroissa eli sitten kituuteltiin. Joskus jäi laskuja rästiin tms.

Netto n.2000e ja lapsia 2, kolmas tulossa. velka ja muut kustannuksen n.1000e/kk ja mainiosti pärjätään. Mun tililtä menee laina, mies laittaa sinne vajaat 200e/kk jonka jälkeen meillä on siis hiukan vajaat 2000e elämiseen. Jos viikossa menee 150e ruokaan, kuukaudessa se tekee n.600e. ja vaikka menis 1000euroakin ni jäähän siitä vielä monta sataa kaikkeen muuhun. Me ollaan tehty ilman lisälainoja remonttia taloomme ja hyvin on rahat riittäny. En siis oikein ymmärrä miten ihmiset elää jos ei tommosella rahalla pärjää?? Nyt kun remontteja ei tehdä, jää rahaa säästöönkin.

Meillä eiole autoa, ja vakuutuksina on ainoastaan koti- ja matkavakuutus. Lapset ovat vielä niin pieniä, ettei heillä vielä ole harrastuksia ja samasta syystä itse ei ehdi pahemmin harrastaa. Yhdessä käydään uimassa, ulkoilemassa jne.

sellasen käsityksen noista kirjoituksista saa. Meillä ainakin noiden yllämainittujen lisäksi menee rahaa vakuutuksiin, bensaan, auton korjaus silloin tällöin, harrastukset (ei paljon mutta vähän kuitenkin)...Miehen kuukausi tulot on 2000€ ja kyllä oltaisi todella tiukilla jos olisin kotihoidontuella.

2900 euroa netto, 4 lasta, kotihoitontuki 430 euroa( sisarkorotukset mukana)+ kuntaisä 140 euroa ja lapsilisät. Hyvin pärjätään, vaikka asuno-ja autolainaan menee 1650 euroa/kk

miehen tulot vaihtelevat. Kelalta kuitenkin ollaan aina saatu täysimääräinen tulosidonnainen osa. Olis voinut tienata enemmänkin eikä olis vielä tippunut. Lapsia 4. Lainoja löytyy. pärjätty ollaan ihan kivasti. Kotona olen ollut koko ajan mitä mahd

ja lisäksi saa opintotuen.Kolme pientä lasta, ja taloudellisesti on kyllä todella tiukkaa. Joka kuukausi laskemme miten saamme rahat riittämään. Opintolainaa ollaan koitettu välttää, mutta pakko kai se on ottaa kun ei toimeen tällä tulla. Meille jää vuokran jälkeen käteen sähköä, muita laskuja, ruokia, matkakuluja, vaatteita, koulukirjoja, taloustavaroita, terveyskuluja ja ihan kaikkea muuta varten vajaat 800e kuussa.

Miehellä kotihoidontuki Helsinki- ja sisaruslisineen. 2 lasta. Asumismenot reilut 900. Pärjätään oikein hyvin, kun ostetaan enimmäkseen alesta/kirppikseltä. Matkustetaankin vuosittain jonnekin Euroopan ulkopuolelle lomalle.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat