Vierailija

Pistin jo omani. Ostin mustikkauute-kapseleita, kalaöljyä ja berokkaa. Siittiöiden valmistuminen kestää 3kk, joten sitten toivottavasti meilläkin tärppää..Ja tupakka pois tai ainakin pitäisi vähentää ja samoin kohtuullinen alkoholin käyttö. Voi olla pelkkää uskomusta, mutta minä ainakin otan kaikki aseet käyttööön.Itse juon greippimehua ja omenaviinietikkaa sekä glandin25 kapseleita..Ihme salatiedettä tämä lapsenteko :) mutta toisaalta mukava hössöttää :)

Sivut

Kommentit (19)

Mitkä tekijät siis vaikuttaa siihen, että siittiöt on "hyvässä kunnossa" kun alkaa yrittää lasta?

Aina puhutaan vaan siitä, mitä nainen voi tehdä. Mitäs miehen pitäisi? Stressi? Ruokavalio? Tupakka?

Lisäisin jo hyviin vinkkeihin seleeniä. Mieheni ei ollut kiinnostunut meidän tapauksessa seleenin syönnistä, joten nauroinkin tutulle,

murennanko sitä lihapullataikinnaan, niin menee huomaamatta.

Luin omenaviinietikasta, tohtori Jarvis kirjassaan kertoi, kuinka ne lehmät joille juotettiin omenaviinietikkaa, tulivat tiineiksi. Kun taas ne toiset eivät. Lisäksi omenaviinietikkaa nauttivien lapset ovat kuulema lahjakkaita, saavat tuuheat kauniit hiukset sekä hevosen kengän muotoisen leukaluuston, jolloin hampaiden on helppo puhjeta...tiedä sitten onko näin, mutta meillä tavallista lahjaakkaammat kielellisesti, vahvat hiukset.Luin myös kuinka mehiläiskuningatar saa paljon munia - ajattelin että kai minä sitten edes yhden saan samaa ravintoa syömällä. Ostin Gelee Royalia, mehiläiskuningattaren ravintoa, käytin sitä sekä omenaviinietikkaa suurin toivein.E-vitamiini on lisääntymisvitamiini, sitäkin kannattaa ottaa lisäksi. Tuhoutuu helposti ruuan valmistuksessa. Ennen munasolun irtoamista n. parin viikon tauko yrityksissä, että siittiöt "kypsyvät".Koskaan ei ole ollut pitempiä taukoja, hormoonihoidolla kaksi lasta sekä edellä luetellut omat konstit ja viimeisin ilman läkärin apua. Toki olen juonut jatkuvasti omenaviinietikkaa verenpaineeseen ja turvotukseen, kohtuullisesti (happamuus hampaille) niin tuli siitä tai muuten vain vielä tuo viimeisin..Onnea vauvan tuloon!

ainakin miehet joi sellasen IIISON lasillisen hedelmä/vihannes sotkua joka oli tehty tehosekoittimella aamuin ja illoin. Siis tuoreista aineista. Sitten piti syödä jotain pähkinöitä... hmmm oliskohan saksanpähkinät.. Pari muutakin ruoka ainetta oli listalla säännöllisesti.

Siinä oli pariskunta joka oli yrittäny tosi kauan lasta ja miehen siittiöt puolikuolleita. Niin vaan sperman laatu parani ja nainen tuli raskaaksi. Aikaa kului joitakin kuukausia. Hitsi kun olis pitäny saada tallennettua se ohjelma - oli tosi mielenkiintoinen..

Vitamiineja siis. Kestääkö tosiaan 3 kk!? Oho, en ole tiennytkään (=ei ole aiemmin kiinnostanutkaan), tässähän oppii uutta... Mitenkäs se yhdyntätiheys? Onko sillä säännöllisellä tyhjentymisellä vaikutusta?

ap

Paras keino on jatkaa ihan normaalia elämää ja olla ovulaation aikaan yhdynnässä joka toinen päivä. Jos näin ei tärppää puolen vuoden sisään, voi alkaa hössöttään noilla teidän ihme jutuilla.

harrastamatta seksiä.

Vai olikohan sillä jotain vaikutusta vain sukupuoleen, en ole ihan varma :)Toivottavasti tulee lisää vinkkejä!t. kakkonen (2)

Lainaus:

omenaviinietikkaa nauttivien lapset ovat kuulema lahjakkaita, saavat tuuheat kauniit hiukset sekä hevosen kengän muotoisen leukaluuston, jolloin hampaiden on helppo puhjeta...

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat