Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Hilfe!Miten saan 2kk vauvan syömään pulloa??? Olemme kokeilleen kaikkia malleja, viimesin ostos on Tommee Tippee pullo. Pitääkö vain tarjota päivittäin ja silleen totuttaa vai mikä avuksi? Olisi pakko pullolle tottua koska minulla on pitkän ajan meno kohta.

Kommentit (5)

Löysin viikonloppuna tuttipullon mikä kelpasi meidän pojalle. Eli NUK first choise merkkinen ja tuttiosaksi kelpasi luonenkuminen +6 kk vellitutti. Eli nyt poika saa suun kuten söisi rinnalla ja kun tutti on vellitutti niin ei tarvitse kovasti imeä kun minun rinnastani tulee suihkuamalla joten ei poika ole tottunut kovasti imemään. Hidasta se tosin on, söi 120 ml ja yli tunnin kesti. No onneksi täysimetän joten tuttipulloa tarvitsee vain harvoin. Nyt on jumppatunnillekin lähtö huomattavasti helmpompaa kun ei tarvitse miettiä tuleeko lapsella juuri silloin nälkä.

... eli en haluu olla masentava, mut meillä yritettiin opettaa 3viikon ajan sitkeesti nyt kohta 3v. poika pullolle, mut ei millään oppinu. Tytöt, esikko 6v. ja nyt neiti 1kk vanha kyllä söivät/syövät pullosta. Yritin pojalle myös eri malleja tutteja ja eri maitoja, mut ku ees tissimaito ei pullosta kelvannu, niin sit alotettiin jo aika varhain mukista opettelu. Joten, jos ei pullosta kovassakaan nälässä kelpaa ees tissimaito, niin hörpyttäminen taitaa jäädä ainoaks vaihtoehdoks.t. Dentaurus

Neiti kohta 5 kk eikä tosiaankaan suostunut (ei suostu edelleenkään) syömään minkään mallista tuttipulloa. Nyt vähän lupsuttelee nokkamukia, onneksi :)

alku oli todella rankkaa, koska mihinkään ei ns. päässyt pidemmäksi ajaksi...Kannattaa kyllä päivittäin tarjota useamman kerran ja leikin varjolla..toivotaan että vauva alkaa syödä sitä! Miten on, syökö tuttia?

Hei,

Itselläni on todellakin kokemusta pullolle opettamisen kanssa..

Tosin hieman vanhemmalle vauvalle.

Jouduin lopettamaan imettäminen yhtäkkiä, eikä vauva ollut koskaan aiemmin huolinut pulloa -lukuisista yrityksistä huolimatta. KAIKKI tuttimallit oli käyty läpi.

Meillä tilannetta vaikeutti myös se että 6kk vauva söi jo kiinteitä nälkäänsä, eikä siis "tarvinnut" omasta mielestään maitoa. Eli opettelu oli todella vaikeaa.

Kun vauvasi on vasta 2kk, on opettelu huomattavasti helpompaa, sillä vauva ottaa maitoa nälkäänsä. Vaikka kurjalta tuntuukin, niin kokeile yhden kerran niin, että vauvalla on todellakin NÄLKÄ. Vaikka itkisikin jonkin aikaa -ei siihen kuole.

Tommeen pullo on hyvä ja toinen hyvä on avent.

Hyvä vaihtoehto olisi isä tai joku muu läheinen, etkä suinkaan sinä -sinulla on ne tissit mistä sitä maitoa saa.

Eli kyllä vauva huolii, kun todellinen nälkä on -kestää ehkä hetken väsyttää" häntä pullolle.

Maistappa itse noita korvikkeita ja vertaa omaan rintamaitoosi. Esim minun mielestäni Tutteli on paljon paremman makuista kuin Nan, ja Semper on oikein erityisen kermaista namia.

Kyllä se siitä!

Joo meillä sama juttu. Poika nyt 2 kk eikä suostu pullolle. Myös tutin syönti onnistuu vain satunnaisesti. Vaikka nälkä on kova ja pullossa äidinmaitoa niin ei vain onnistu. Kerran saatiin syömään kun poika oli todella hyvällä tuulella mutta silloinkin puolet maidosta valui pitkin poskia. Ystäväni lapsikaan ei suostunut syömään tuttipullosta joten he opettelivat juomaan maitoa nokkamukista. Aluksi kuulemma sellaisesta mukista jossa on pehmeänokka ja sitten vanhempana siirtyi kovanokkaiseen. Eli ei muuta kuin hörpyttämistä opettelemaan, siihen varmaan meidänkin on opittava jotta pääsen joskus jossain käymään :)T. Niiskuneitinen

Uusimmat

Suosituimmat