Kun joutuu lomautetuksi saako siltä ajalta ansiosidonnaista päivärahaa?

Vierailija

Jos lomautusjaksoja on useampia, miten karenssi? Käsittääkseni karenssi on 7pv, mutta jos tulee uusi lomautusjakso meneekö taas uusi karenssi?Miehelleni tulossa lomautuksia useammassa erässä nyt kevään aikana ja laskeskelen miten selviämme? Eikä ansiosidonnainen ole noin 70% palkasta? Lapsia on 4, joten kait jotain lapsikorotuksiakin saadaan.Te joilla kokemuksia kertoisitteko!

Kommentit (5)

ja karenssi tulee vain kerran se 7 päivää. Paitsi jos lomautuksen välissä on 34 viikkoa töitä. Lapsikorotuksiakin saa alle 18 vuotiaista lapsista. Varautukaa odottamaan liiton rahoja useampi kuukausi.

7€/päivä kolmesta lapsesta, sen varaan ei siis paljon kannata laskea.Minusta korvaus ei muutenkaan nouse ihan noin korkealle, mutta en ole varma. Ainakin metallin toimihenkilöiden sivuilta löytyy laskuri, millä voit käydä itse katsomassa tulevan päivärahan määrän. Ruuhkaisen tilanteen takia ovat tällaisenkin palvelun ottaneet käyttöön.Metallissa korvauksia saa odottaa luokkaa 4-6 viikkoa tällä hetkellä, ja taitaa olla liitoista tukkoisin nyt.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat