Mies epäilee että lapsen jatkuva köhiminen johtuu homeesta.

Vierailija

Voiko olla että homeesta ei tule muita oireita kuin pelkkä köhiminen.

Luulisi että lapsi olisi jatkuvasti muutenkin kipeä. Mutta on tosi harvoin kipeä, ei edes flunssaa kuin korkeintaan kaksi kertaa vuodessa.

Kommentit (17)

ja silloin asuttiin eri talossa. Mutta nämä köhimiset on tullut nyt viimesen vuoden aikana. Ja en muista että koska olisi viimeksi ollut kipeä tai ollut jotain tulehduksia. voiko silti olla homeesta kyse?

pölyallergia? pitkittynyt flunssa? ruoka-aineallergia? opittu tapa? nämä nyt tuli ensiksi mieleen. Minulta meinaa aina välillä mennä hermot sukulaisten kanssa, kun jokaisesta flunssasta aina syytetään, että meillä on hometta. Lapsi oli pitkään sairaana, ja koko suku vähitellen oli sitä mieltä, että homeesta se johtui. No, vaivaan löytyi lääkitys, mikä poisti sairauden ja lapsi on nyt ollut terve vuoden verran. Silti se saattoi sukulaisten mielestä johtui kuitenkin siitä homeesta...

muita oireita ei pahemmin ollut (normaalit nuhat tietenkin). Aika pian saimmekin astmadiagnoosin, joka onneksi on lähes oireeton homekämpästä poismuuton jälkeen.

Pienelläkin lapsella saattaa olla astma.Joskus eräs lastenlääkäri painotti että pieni, alle vuoden ikäsellä lapsella saattaa olla täysin normaalia että on n. 12 kertaa vuodessa lenssua, ei kai sitä räkätautia tartte varsinaisesti olla mutta röhimistä kuitenkin?Musta tuntuu että homeesta on tullut masennusta vastaava muotisana! Jos teillä on hometta, niin kai siitä muutkin perheestä oireilisi??

Meillä on esim. halpa seinäkello jossa on sellainen.

Tai lainatkaa joltain jos ei itsellä ole.

Jos on alle 40% niin liian kuivasta ilmasta johtuvaa.

Jos yli 60% niin liian kosteaa on ja saattaa johtua siten homeesta.

Ei liene vaikeaa viedä se lapsi allergiatesteihin ja kutsua kotiin paikallinen terveystarkastaja tekemään sisäilmamittaukset.Home voi aiheuttaa niin erilaisia oireita henkilöstä riippuen, ettei mitään normioireistoa voi sanoa. Toiselle tekee sitä toiselle tätä. Pahimmat homeet aiheuttavat jopa limakalvoverenvuotoja, hedelmättömyyttä ja lemmikkieläinten kuoleman (kanit, kissat, muut jyrsijät - pienet keuhkot).Meillä oli juuri noita toksisia homeita, joista sain verenvuotoja, yskää, väsymystä, iho-oireita, jatkuvia tulehduksia hengityselimissä ja lopulta melkein hengen vieneen keuhkokuumeen.Niin että menkääpä ajoissa tutkimuksiin jos on syytä epäillä homeita. Ja älkää uskoko ensimmäistä ns "asiantuntijaa" oli tämä sitten lääkäri tai terveystarkastaja. Välillä ne ei todellakaan tiedä pätkääkään aiheesta josta puhuvat.

lapsen huoneessa.. Mutta voi myös kyllä johtua kuivasta huoneilmastakin. Pitäis ostaa semmonen huoneilmakostutin. Homeesta tulee kyllä pääkin kipeäksi.

Sille jonka mielestä ei pitäis olla kovin vaikeaa pyytää terveystarkastaja paikalle, että esim. isommissa kaupungeissa ja as.oy muotisessa asumisessa se on käytännössä mahdotonta. Eivät tule paikalle ennen kuin voit kirjallisesti sosittaa, että yhtiö on kieltäytynyt selvittämästä/korjaamasta asiaa.

Ja se ei ole oikeata yskää vaan semmosta köhimistä. Itse epäilen tic-oiretta, koska köhii enemmän jos pelaa vaikka pleikkarilla. Ja tekee sitä kyllä muuallakin kuin kotona.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat