Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä tämä on merkki? Fantasioin joskus olevani mies, joka saa panna kaunista naista.

Vierailija

Naisena en voisi kuvitella olevani naisen kanssa. Toisaalta muussa elämässä en haikaile miehenä olosta - naisena on ihan hyvä elää.Olenko piilolesbo, piilotransseksuaali vai ihan tavis?

Kommentit (5)

Tottakai välillä tuntee tarvetta vaihtaa roolia - vaikken oikeasti haluaisi olla mies, olisi minusta kiihottavaa harrastaa seksiä kuten he. Välillä oma sukupuolirooli tuntuu ahdistavalta, eivätkä fantasiat ole huono ratkaisu oman roolin laajentamiseen. :)Jos oikein alkaisi psykologiseeraamaan, voisi sanoa, että miehenä oleminen ajatuksissasikin saa sinut vapauttamaan vähän villimpää seksuaalista puoltasi, sellaista joka haluaa käyttää ja saa tyydytyksensä ilman mitään tunnekommervinkkejä.

Ja suunnilleen raiskaan kauniita naisia. Oikeassa elämässä en tykkää mistään lesboilusta, tulee siis pahoinvoiva olo edes sellaisen katsomisesta eikä naisen ruumis kiihota mitenkään.

Fantasioissa on se hyvä puoli, että niissä voi olla ihan kuka vain. Välillä nainen välillä mies. Voi kuvitella mitä kummatkin ajattelee... Ihan normaalia minusta.

Samat kokemukset kuin aloittajalla... Jospa tämä sitten on yleistä mutta ymmärrän ettei siitä puhuta yleisesti, enpä puhu itsekään :D .. Outoa on että noista fantasioista saan yleensä parhaat kiksit.. Mutta todellisuudessa olen nainen ja haluankin olla :) .. kiva lukee et muillakin tämmöstä..

Uusimmat

Suosituimmat