Kuinka paljon täällä on "normaaleja" äitejä ja perheitä?

Vierailija

Eli sellaisia jotka eivät kamppaile minkään kummempien ongelmien kanssa. Päihteet, avioero sotkut, sossu ym.Eli siis sellaisia ydinperheitä joissa kaikki asiat on ihan hyvin ja mallillaan?.

Sivut

Kommentit (43)

Lainaus:

Lainaus:

Jokainen onneton perhe on onneton omalla tavallaan".
T: Perhe, joka on ollut onnellinen, vaikka isukki on ollut vankilassa... ja äitikin tuomittu törkeästä rikoksesta. Veikkaan ettei samanlaisia olla muiden onnellisten perheiden kanssa.

Olemme kahden eri sukupuolta edustavan vanhemman ja kahden lapsen muodostama perhe, ei avioeroa takana eikä edessä, ei päihdeongelmia... mutta lapsemme ovat adoptoituja, eli emme ole taviksia. (Luojan kiitos ;D)

Ekan synnytyksen jälkeen tosin sairastuin masennukseen, mutta se on taakse jäänyttä aikaa.Akteemisia ollaan, ydinperhe, ei käytetä päihteitä tms.

Kaksi 30+ vanhempaa ja kaksi lasta. Omakotitalo hyvässä helsinkiläisessä lähiössä. Hyvät työt ja urat vanhemmilla. Ei mitään ongelmia. Tavallista perhe-elämää elellään ja tasapainollaan perheen ja työn välillä.

Ydinperhe johon kuuluu isa, aiti ja kaksi lasta, lemmikki. Kaksi autoa, molemmat vanhemmat tyossakayvia.Olemme monikulttuurinen perhe ja asumme ulkomailla.Itse pistin meidat miettimatta sinun listaasi mutta sitten aloin pohtimaan laittaisitko sina???

Äiti, isä ja yksi lapsi. Meillä kk-tulot noin 17 000, 340 m2 ok-talo, 2 sijoitusasuntoa, kolme autoa, moottoripyörä, vene, huvila ulkomailla.

aattelin ensin että me ollaan ihan normaali perhe, kaikki hyvin. toisiaan ja lastaan rakastavt vanhemmat jne.. mutta eipäs sitten ap:n mittapuulla olutkaan. mies sairautensa vuoksi työttömänä, saadaan toimeentulotukea eli ollaankin sitten ongelmaperhe.

hyvä tietää :D

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat