Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Lomalle hiihtolomalla perheen kanssa, äkkilähtö, risteily, kaupunkiloma, anna vinkki minne

Vierailija

pääsisi tai kannattaisi mennä?

Suht edullisesti vanhemmat ja kaksi lasta.

Onkohan hiihtoloma matkat jo myyty? ei siis välttämättä viikon matkaa vaan esim. risteily käy, mutta rahaa ei kovin paljon käytettävissä.

Mistä kannattaisi kysellä tai vahtia tarjouksia?

Kommentit (8)

oli useita ilmoituksia kohdassa vuokralle tarjotaan loma-asuntoja.Niiden hinta 600 e ja ylöspäin.Siellä hiihtämistä, keilaamista, kylpylää, sulkista ja rentoa yhdessäoloa.

Tarvitseeko hiihtolomalla aina kauas matkustaakaan? Meidän perhe viettää liikunnallisen loman pääkaupunkiseudulla. Menemme sään salliessa luistelemaan tai hiihtämään, käymme uimassa ja vietämme ainakin yhden päivän Huimalassa. Siellä lapset saavat temmeltää rauhassa.

Risteily, kylpyläloma, muutama päivä jossain kaupungissa Suomessa, mökkiloma laskettelukeskuksen lähettyvillä... Eiköhän noista joku ole sopiva teidän perheelle.

paikalla ei niin ole väliä, mutta hiihtolomaviikko saatiinkin yllättäen vapaaksi töistä joten päästäs jonnekkin lasten kanssa!

Ei olla myöskään paljoa reissattu.

Mutta kiva juttu olisi myös joku vieras kaupunki. Menette vaikka junalla ja majoitutte hotelliin.

Tutustutte kaupunkiin ja vaikka sen ulkoilumahdollisuuksiin ja uitte hotellin uima-altaassa jne.

Me varattin kahden yön reissu kotimaahan meidän perheelle. Mennään toiseen kaupunkiin eli varattiin hotelli pariksi yöksi ja siellä perillä vanhempi lapsi pääsee taidekurssille. Maksoi noin 200 e ja siinä mukana yöpymiset meidän 4hlö perheeltä, tuo taidekurssi ja aamiaiset. Mukaan pakataan myös sukset ja varmaan pulkka - haaveissa on, että jos löydettäisiin luntakin.

Uusimmat

Suosituimmat