Vierailija

liittyvätkö jotenkin toisiinsa? Meillä oli lapsella pienempänä kauhukohtauksia yöllä ja nyt on ilmaantunut tic-oireita.

Kommentit (5)

laukaisijana oli ylijännittyneisyys, stressi tai ahdistus.Joskus jo pelkkä päivärytmin rauhoittaminen, selkemmät rutiinit ja pidemmät yöunet auttavat.

ja hysteerisenä vietiin lääkäriin. Tytär nyki päätään toisinaan sekä ns. köhiminen köhöm tyyliin. Pään nykimiseen saatiin lääkkeeksi otsatukan kiinni laittaminen ja köhiminen voi kuulemma jäädä päälle hengitystieinfektiosta ja siihen ei kuulemma saa kiinnittää huomiota. Molemmat Ticit hävisivät sitten näillä ohjeilla. Eli eivät olleet sitä mitä pelkäsin. Myös kauhukohtaukset loppuivat itsestään.

Jossain vaiheessa elämää...Mun lapsella oli niitä, kun muutettiin...kun eskari alkoi...Vaikka ihan tasapainoinen ja rakastava koti. Vein lapsen hysteerisenä neuroligisiin tutkimuksiinkin...mutta ihan turhaan. Olin unohtanut senkin, että itselläni oli lapsena niit..Yöllisistä kauhukohtauksista ei ole kokemusta, mutta niitä on kuulemma suurella osalla lapsia..

Tosin kummatkaan eivät olleet eikä ole mitenkään isoja ongelmia, en tiedä luokiteltaisiinko meidän oireita edes varsinaisesti tic-oireiksi. Ääntelyä, sanojen toistelua, joskus silmien pakonomaista räpyttelyä.En ole ikinä ajatellut yhdistää niitä lapsuuden (lapsi nyt 11v) kauhukohtauksiin. Onko sulla jotain enemmän tietoa niistä, että voiko yhteys olla ja mitä tarkoittaa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat