Vierailija

Ollaan järjestämässä valmistujaisia :-)

Tarkoitus olisi juhlia n. 15 - 20 hengen (aikuisia) ystäväporukalla, tarjotaan illallinen juomineen pitkän kaavan mukaan.

Juhlapaikaksi ollaan vuokrattu kelohirsihuvila kaukana kaikesta. Tanssille, bändille jne ei ole riittävästi tilaa.

Illaksi olisi kiva kun olisi jotain ohjelmaa. AV:lta kun aina saa hyvät vinkit (ja linkit) kaikkiin pulmiin, niin mitä ehdottaisitte?

Kommentit (7)

Tietokilpailu joukkueittain, esim. opiskelu-urastasi tai vaikkapa viime vuoden tapahtumista. Joukkueet sekalaiset (eli ei vain kavereita keskenään). Siinä voi vaikka olla tunnistustehtäviä (soitat pätkät biisejä, mikä niistä opiskeluaikojesi suosikki jne.), monivalintoja, oikein/väärin-vaihtareita.Samoin näytelmä on jees: kirjoita esim. jotain tunnettua "näytelmää" mukaellen (vaikkapa tiernapojat) oma versiosi, sekoita totta ja tarua opiskeluajastasi. Näyttelijöiksi vierasporukkaa, viitteelliset asut rekvisiitaksi. Ota näyttelijöiksi rennoimmat tyypit. Ei tartte olla pitkä, 5-10 min riittää hyvin.Myös seurapelit ovat jees, mutta jos porukkaa noin paljon on vaikea keksiä kaikkien yhdessä pelaamaa peliä.

että tarkoitus olisi että kaikilla olisi hauskaa, ei kenenkään nolaaminen :-) eli mitään tuontyyppistä ei ole suunnitteilla.

Muita vinkkejä?

Oltiin just joulukuussa miehen siskopuolen 35v juhlissa ja siellä oli ohjelmana esim tällaista: Jokainen järjestyksessä kertoi kovaan ääneen ja seisten kaikille ensimmäisestä tapaamisesta synttärisankarin kanssa.Minä, joka olen muutenkin ujo, esiintymiskammoinen ja äidinkieleni on eri, kuin kaikilla läsnäolijoilla poistuin paikalta lasten varjolla ohjelman ajaksi.Eli ei mitään sellaista missä on pakko olla kaikkien edessä ja vielä yksin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat