Vierailija

jalat alta vievää intohimoa. Sellaista että riivimme vain toisiltamme vaatteita päältämme ja naimme hätäisesti kun on niin polttava kaipuu ja halu saada tuntea toinen ihan ihossa kiinni ja sisällä . Tai kiusoittelemme toisiamme pitkän kaavan mukaan esileikkienkin kestäessä hyvän aikaa, rakastellen pitkään.

Vai jääkö tuo vain haaveeksi ja unelmaksi jota kaiholla kaipailen mummoiässäkin.

Pian 4v puutteessa miehen haluttomuuden vuoksi, pettäminen pyörii mielessä myönnän. Epäilen vain sekin mahdollisuutta ja onnistumista, naiseuteni ja itsetuntoni kai miinuksella jo :´(

Ehkä tämä ei niin söisi sisintäni jos en olisi niin halukas ja valmis lähes kaikenlaiseen seksin saralla.

N33

Kommentit (5)

onko tuo oikein. Noin nuori nainen ja näivettyy :( miksi mies haluton? Onhan hormonitasot jne tutkittu? Pitäisi olla sanomatta mutta sanon silti: naisellakin on tarpeet. Hanki rakastaja seksiin ilman tunteita, äläkä kerro kenellekään.

meillä on vähän "samaa vikaa". Vaimo ei kuulemma ole kiinnostunut seksistä.Olisin halukas hivelemään, sivelemään, pussailemaan niskaan, reisiin, kiusaamaan kielellä hellästi, nuolemaan. Pidän hellän suuseksin antamisesta.Sen verran tullut petettyä, että tiedän ettei vika ole taidoissani. En varmasti ole maailman paras, mutta hyvät orkut ovat saaneet nuolemalla / yhdynnällä samanaikaisella taikanapin hivelyllä. En ole edes mikään läski, vaan pidän kunnostani huolta.Minulla on vieläpä isohko ( n. 18 cm).Saan kyllä kotona "säälipesää" ( liukkarilla ) aika usein, mutta kaipaan nimenomaan intohimoista seksiä, kuten alkuperäinenkin.terveisiä keski-suomesta ; ) Ota yhteyttä ; )

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat