Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kuinka usein vaihdatte lakanat?

Kommentit (18)

Lainaus:

Siis ihminenhän hikoilee aina nukkuessaan.
Ihosta irtoaa kyllä kuollutta ihoa ym. Joka sitten tarttuu lakanoihin, jos ei ole vaatteita mihin tarttua...

Lainaus:

joku hieroo persettään kolmekin viikkoa ennen kuin
En ylipäätään ole sen likaisempi alasti kuin yöpaita päälläkään.Meillä vaihdetaan lakanat n. kolmen viikon välein. Jos siltä tuntuu, tietenkin useammin - siis jos on hikoiltu tai muuten tultu sotkeneeksi.

Niin ja niissä samoissa lakanoissa saattaa toisinaan koiratkin nukkua. Suurimmat hiekat ravistellaan nukkumaan mennessä lattialle, jos siis sattuu häiritsemään... Ja jonkun tutkimuksen mukaan, ei nyt ole linkkiä, kuulin radiosta, niinkin luotettavalta kanavalta kuin suomiPop, ;-D että alastinukkujilla on enemmän seksiä.

Meilläkin saunotaan joka ilta, ja vaikka saunottaisiin vain kerran viikossa, ei ne lakanat siitä syystä likaantuisi;-D!! Me siis nukutaan ilkialasti:-). Ja aluslakana ja tyynyliinat vaihtuu joka viikko, pussilakana (tuplapeitto) yleensä joka toinen viikko ellei useammin:-).Hyvänen aika, ei kai näillä sivuilla järkevää keskustelua olekaan...!? Eksyin jonkun linkin/keskusteluvinkin takia tänne;-o.

Tuuletan yleensä koko päivän näin talvisaikaan :) Meillä on ainoastaan valkoisia lakanoita ja suihkussa käydään aina ennen nukkumaan menoa. Välillä mies roiskii lakanoille, joten tulee satunnaisesti vaihdettua useamminkin, lähinnä aluslakana :D

Minäkään en ymmärrä, miten alasti sotkee enemmän kuin yöpaita päällä... Vai pitäisikö olla joku hupullinen pyjama, ettei irtoa mitään iholta?Joku kommentoi tuota perseen hieromista, niin ei mulla ainakaan lakanat siellä persvaossa ole. Ja joka ilta käyn suihkussa ennen nukkumaan menoa, että kyllä sekin silmä puhdas on...

Ennen nukkumaanmenoa käyn suihkussa. Pakko nukkua alasti, kun kämppä on tappavan kuuma eikä huoltoukot viitsi vaihtaa termostaatteja, vaikka pyysin.

Uusimmat

Suosituimmat