Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onko kukaan käyttänyt kyseistä testiä? Ohjeen mukaan testiviiva ja tarkistusviiva pitäisi olla samoinpäin, jos on raskaana. Onko tulos negatiivinen vai positiivinen, kun tarkistusviiva on pystyssä ja lisäksi molempien ikkunoiden läpi menee poikittain himmeä viiva. Tarkistusikkunassa on toisinsanoen risti. Ärsyttää tällaiset tulkinnanvaraiset testit!

Kommentit (7)

Apteekin oma nyt tulee heti mieleen.Joku Predictor on helppolukuinen, mutta maksaa sitten jo enemmän. Minusta turhaan. Halpiksillakin saa ihan selvät sävelet yleisesti ottaen. Tuossa lienee joku kumma virhe.

eli jos siinä olis samanlaiset kuviot niin olis plus. Mut siis yleensä kaikki halppismerkit on pystyviivoja siinä testi-ikkunassa ja tarkistusikkunassa.

Minä tein aikoinaan ovistestiä,heikko viiva tuli (ei siis pitänyt olla ovista lainkaan). Kuitenkin tulin siitä kierrosta paksuksi, ja tuossa se irtoamaton munasolu juuri syö iltapuuroaan...

Halpiksia olen ennenkin käyttänyt. Jossain tuli toinen viiva pystyyn ja toinen vaakaan ollessani raskaana, vaikka ohjeen mukaan piti tulla molempien samansuuntaisesti. Jos olikin ollut vaan toisessa se vaakaviiva, ajattelisin sen olevan plussa, mutta kun viiva jatkui selvästi molempien ikkunoiden läpi. Senpä takia täällä ihmettelen..Ap

Uusimmat

Suosituimmat