Käytättekö lapsen aina kontrollissa korvatulehduksen jälkeen?

Vierailija

Lääkärihän aina kehottaa tulemaan kontrolliin parin viikon kuluttua, jotta näkee onko korva parantunut kunnolla.Menettekö aina?Meidän pitäisi mennä nyt näinä päivinä, mutta jotenkin tuli mieleen, että miksi. Lapsi jo sen verran iso, että osaa sanoa onko kipeä. Ja kun ei ole, tuntuu jotenkin oudolta mennä.Tosin parempihan se olisi tarkistaa, joten ehkäpä tässä varaan ajan. Mutta miten tunnollisesti te muut asian hoidatte?

Kommentit (9)

Mutta eikö kenelläkään käy mielessä, että siitä voisi "luistaa"? Kun tuo yksityisellä lääkärillä käynti maksaa kuitenkin aina sen 60 e...

Meillä on kolme korvatulehduskierteistä lasta, joten olen näissä asioissa erittäin tarkka. Lapsellemme oli kehittynyt yhdessä vaiheessa liimakorva ilman, että oli missään vaiheessa korvaansa valittanutkaan. Jos raha arveluttaa, tilaa aika etukäteen terveyskeskukseen. Siellä katsovat ilmaiseksi.t:2

Molemmilla lapsilla oli yhdessä vaiheessa korvakierre, joten ei tulisi mieleenkään jättää kontrolleja väliin. Vanhemmalla ei ollut kipua korvassa, vaikka tulehdus oli edelleen korvassa.

Meille on aina sanottu, että kontrolliin tullaan kuukauden kuluttua alkuparäisen tulehduksen alkamisesta, ei kahden viikon päästä. Terveyskeskuksessa katsovat kyllä lasten korvat ilmaiseksi, jos rahat on tiukalla. Mieluummin kuitenkin vien korvalääkärille, koska he takuulla osaavat asiansa.

Nytkin on nuorimmaisen viimeisen lokakuussa sairastetun korvatulehduksen kanssa käyty kahdesti jälkitarkastuksessa. Vieläkään ei ole puhtaita papereita saatu ja kuukauden päästä menemme taas. Lapsi ei oireile, mutta viitteitä mahdollisen liimakorvan syntyyn ilmeisesti on.Älä säästä tässä. Tai jos raha tiukalla, niin sitten terveyskeskukseen.

Mut se johtu vaan siitä, että sattu olemaan samalla viikolla neuvolalääkäri, mille olisi pitänyt varata kontrolliaika. Pyysin neuvolassa siis lääkäriä katsomaan eikä tarvinnut uutta reissua tehdä.Esikoisen kanssa on muutaman kerran ollut tulehdus vielä, vaikkei ole valittanut tms. Mistään ei olisi korvatulehdusta tajuttu, jos ei kontrollissa olisi käyty.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat