Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Phuketissa 2vk ja törsättäväksi 3000e.

Vierailija

4 henkinen perhe. Riittääkö, haluaisin shoppailla paljon?

Kommentit (12)

siis olisin (kera perheen 2lasta, 3 aikuista) thaikuissa pari kuukautta tolla rahalla!! Vaikka Phuketissa hintataso onkin hivenen korkeampi, niin ei nyt sentään niin paljoa!

tyyliin ruoka-annoksesta voit maksaa 25-500 bahtia per annos eikä ruoan mitä syöt laatu juuri vaihtele, maksat siis puitteista yleensä. JOs valk.pöytäliinat, heti satanen lisää hintoihin yms.

Thaimaassa en ole aiemmin lomaillut eli ei ole mitään käsitystä tuosta rahasta.

Luottokorttia en halua käyttää. Jos nyt oikein viesteistä käsitin niin tuolla rahalla pärjää hyvin. Ja kaikkeahan ei tarvitse käyttää... ap

ja ihan ilokseni voisin laskeskella, mitä teidän reissulla kuluu rahaa.Jos aamiainen kuuluu hotellin hintaan, ruokiin menee 10 euroa päivässä per hlö, jos syötte tyyliin mäkissä, pitsaa jne. js ostatte kaupasta välipalat ja juotavat. eli tästä 560 e.jos vuokraatte kaks mopoa, niihin yht.10 e per päivä, sis. bensat. yht. 140 e. jos liikutte tuktukilla ja takseilla, niihin joku 20?euroa päivässä, riippuen liikkumisen määrästä... 300e?viihteeseen, phuket fantaseaan, eläintarhoihin, cabareeseen jne. jotain 200-300eretket maksaa jotain 20e per päiväretki per hlö. jos vaikka käyttte yhden saaripäivän, tästä kustannatte 80 e.mitäs muuta aiotte tehdä? ryypätä vähän? mun laskujen mukaan sulle jäis jotain 1500 euroa shopattavaksi, et sä millään saa sellasta summaa phuketissa kulumaan. vinkki: ota lennot bangkokiin päiväks ja käy siellä tuhlaamassa :) mies hoitaa lapset sillä välin!

Uusimmat

Suosituimmat