G: Jokainen vastaa,

Vierailija

Ei vain ne vastaa jotka tekee. ELi teetkö joka päivä salaatin tai muun kasvislisän ruoan kanssa, kuinka usein?Meillä vain noin 2x viikossa kasviksia, salaattia raasteita :(

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Mutta joskus enemmänkin. Kesällä saa omasta pihasta tuoretta salaattia, niin silloin enemmän kuin talvella. Lisäksi meillä on aina hedelmiä ja niitä saa aina kun haluaa (ja meillä lapset haluaa).

Vierailija

en kyllä aina tee salaattia, mutta lohkon vaikka tomaattia, jos ruoka "vaatii" jotain lisukkeeksi.

Mutta usein tulee tehtyä iltapalaksi joku ruokaisa salaatti, esim kana- tai tonnikalasalaatti.

Ja aamulla on tarjolla hedelmää, ja välipala voikkarin päällä tomaattia ja kurkkua. Telkkari naposteltavana porkkana ja kurkku"tikkuja" yms.. Eli kaikenkaikkiaan aika paljon syödään kasviksia.

Vierailija

Pari kertaa viikossa tulee tehtyä (n. kerran viikossa salaatti pääruokana, kerran viikossa kasviksia lisäkkeenä). Pitäisi varmaan tehdä useammin...

Vierailija

Vain viikonloppuisin.Mutta leivän päällä on yleensä aina tomaattia, kurkkua tai paprikaa. Joka päivä syödään paljon hedelmiä.

Vierailija

kun sitä ei ole. Yleensä kyllä pilkottua tomaattia, porkkanaa tai paprikaa. Oikein salaattia yleensä vain viikonloppuisin. Keiton kanssa ei kyllä ole koskaan, koska keitossa itsessään vihanneksia.

Vierailija

Periaatteessa joka ruualle salaatin tai raasteen (tai kurkkua/tomaattia/paprikaa, tai joskus vain punajuuria/maustekurkkua), paitsi keitoille. Ainakin jos ja kun lapset ovat pöydässä. Silloin harvoin kun syön itsekseni, voin jättää väliinkin ;-)

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat