Olihan se ihan provo täällä se juttu Obaman kannasta aborttiin?ov

Vierailija

Siis joku av:lla väitti, että Obama sallisi abortit kaikilla raskausviikoilla, jopa rv40.

Sivut

Kommentit (40)

että Obama tarkoittaa täysiaikaisen vauvan tappamista. Jotkut vitun konservatiivit ovat keksineet koko jutun ja yrittävät mustamaalata Obamaa.

Kauhu-uutinen: Ökyrikas Obama ei huolehdi köyhyydessä elävästä George-veljestään!!!!!!!!!!!!!111111Totuus:

George on velipuoli.

George asuu Afrikassa.

Obama ja George eivät ole koskaan tavanneet toisiaan, heillä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

George katsoo elävänsä ihan hyvin omassa maassaan eikä koe tarvitsevansa taloudellista tukea ihmiseltä jota ei edes tunne (haluaisitko itse rahaa, jos kävisi ilmi että Obama on sukulaisesi?).

Barack Hussein Obama ei perusta koko kampanjaansa mihinkään määriteltävissä olevien asiakysymysten varaan, vaan pikemmin yhteen sanaan ja se sana on "muutos (change)". Yhdessä 18 muun senaattorin kanssa, Obamalla on jo yhteisvalmisteltu lakialoite joka tekee tyhjäksi jokaisen osavaltion lainsäätelyn ja abortin rajoittamisen. Tätä lakia kutsutaan nimellä FOCA, tai Valinnanvapaus -laiksi (Freedom of Choice Act). Heinäkuisessa puheessaan joka kohdistettiin abortin puolestapuhujille, Obama totesi että hänen ensimmäinen tekonsa presidenttinä olisi allekirjoittaa Valinnanvapaus -laki. Tämä laki tekisi abortista vaadittaessa perusoikeuden, ja jokainen osavaltio ja paikallishallinnot jotka eivät toimi yhteistyössä tämän uuden lain kanssa saatettaisiin alttiiksi kalliiksi käyville kansalaistoimenpiteille lain rikkomisen vuoksi

kaikki rajoitukset aborttilainsäädännöstä. Kun presidentti Obama allekirjoittaa FOCA:n ja hyväksyy sen, tarkoittaa se sitä että raskaana oleva nainen voi missä tahansa vaiheessa raskautta tehdä abortin. Myös raskausviikolla 40!Mikään ei ole mahdotonta, tämä on Obaman kanta ja valinta. Kohta alkaa lasten teurastus Yhdysvalloissa.Obama-manian ollessa kuumimmillaan on täällä Suomessakin oltu kovin vaitonaisia FOCA:sta. Ollaanko sittenkin kun täysiaikaisia ja muitakin täysin elinkelpoisia vauvoja aletaan murhata?

Sen verran korjaan, että ilmeisesti tyypit ovat joskus tavanneet toisensa.Unlike his grandmother in Kogela, in Western Kenya, George Obama had received little attention from the media.But reports surfaced in the past few days, springing from an Italian Vanity Fair article saying George Obama is living in a shack and "earning less than a dollar a day."The reports left him angry."I was brought up well. I live well even now," he said. "The magazines, they have exaggerated everything."I think I kind of like it here. There are some challenges, but maybe it is just like where you come from, there are the same challenges," Obama said.Obama, who is in his mid-20s, is learning to become a mechanic and is active in youth groups in Huruma. He said he tries to help the community as much as he can.At least one of his neighbors feels that perhaps the candidate should help the brother."I would like Obama to visit his brother to see how he is living, to improve his way of life," said Emelda Negei, who runs a small dispensary near Obama's house.But George Obama will have none of it. He draws inspiration from his famous half-brother. He acknowledges that he is biased but said he knows that his half-brother will be the next president.

Olen pari kertaa vaivautunut kaivamaan esiin totuuden suoltamastasi beeässästä. Saatat ottaa esim. jonkun jutun minkä Obama on joutunut tekemään pakon edessä välttääkseen jonkun suuremman pahan, ja sitten jätät kontekstin kokonaan kertomatta, ja mesoat vain siitä negatiivisesta asiasta. Vaikka jokainen järkevä ihminen olisi tehnyt samoin kuin Obama, kokonaistilanteen huomioonottaen. Hanki nyt hyvä ihminen jotain parempaa tekemistä, olet säälittävä luuseri.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat