Vierailija

Uskaltaako kukaan? Miksi uskallat tai et uskalla?

Kommentit (7)

Nyt alkaisi ammattilaisiakin olla paremmin saatavilla. Toisaalta kun on kaksi alle 3v. lasta niin kannattaa varmaan odotella vielä pari vuotta ennen kuin tekee mitään radikaalia kuten rakennuttaa. Ja nykyinen talo on ihan kiva, vähän ahdas mutta menettelee.

Asutaan nyt asossa ja käyttövastike on kohtuullinen 850e/kk. Samantasoinen omistusasunto n.20v. laina-ajalla + vastike on VÄHINTÄÄN 1000e/kk. Tähän olen laskenut mukaan jo verovähennyksen koroista.En siis ymmärrä miten asoja sanotaan aina niin kalliiksi. Asutaan pk-seudun kehyskunnassa.

Me aijotaan. Asutaan nyt vuokralla, maksetaan tästä 730€ kuussa.

Ei mitään hirveän kallista olla ostamassa, joten meidän rahat tulee kyllä riittämään.

Onhan se tuo vuokrakin maksettava, niin miksi ei omaa.

myös harkinnassa, tosin hinta tuntuu kovalle, mutta saman verran on tässä vuokralla. Ja toisaalta vaikka korkoihin meniskin pitkällä ajalla aika paljon rahaa, mutta siinä menee sentään jotai itsellekin. Tässä nykyisessä on vuokra yli 900e joten... Mieluummin otan vaikka pitkän laina-ajan ja mieleisen asunnon, jossa edes jotain menee itselle kun jatkan tässä vuokralla ololla ja kaikki menee hukkaan.

Asumme ulkomailla, ja muutamme piakkoin takaisin Suomeen. Myimme asuntomme kun muutimme pois sieltä, ja nyt olisi sitten tarkoitus ostaa uusi koti perheellemme. On mukavaa, kun hinnat tippuu ja säästöön on jäänyt tosi paljon. Täytyy myöntää, että taloudellisesti tämä ulkomaankeikka on ollut tosi kannattava. Suomessa olisi pitänyt ahertaa 7-8 vuotta, että olisimme saaneet saman summan säästöön kuin nyt saimme kahdessa vuodessa. Niin, ja siis SUomessa olisimme molemmat olleet töissä, nyt rahaa toi kotiin vain toinen meistä aikuisista.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat