kannattaako rakentaa Älvsbytaloa? mitä muita talo firmoja on jolla halvat talot?

Vierailija

alkaa ajatus olla sillä kantilla että turhaa ostaa mitään 250 tuhatta maksavaa murjua kun rakentamalla saa halvemman. asutaan eteläsuomessa ja täälä asuntojen hinnat korkeat(tiedoksi pohjosen porukalle)

Kommentit (13)

En rakentais Älvaria ikinä. Talo on useimmille elämän suurin hankinta, joten en uskaltaisi tehdä sitä halvimman kautta. Ei tietty tarvitse ostaa kallista vain ostamisen ilosta, mutta taloasioissa unohtaisin sen pahimman pihiyden.

Me olemme olleet tyytyväisiä. Kalliimpi on tosiaan reilusti kuin listahinta, ainakin jos haluaa ollenkaan oman mielensä mukaista. Ja sen verran riisuttu hinta on se perushinta, että varmasti jonkin verran kannattaa panostaa sen päälle.Ei kannata kuunnella kateellisten panettelua, talofirma on pärjännyt hienosti tyytyväisyystutkimuksissa.

Entinen talo piti polttaa kosteusvaurioiden takia. Valitsivat sitten uudeksi kodiksi Älvarin ( 3mh, tupakeittiö, khh, kh ja s), ovat olleet oikeen tyytyväisiä. Asuneet talossa n.2v, eli en osaa sanoa kuinka "kestävä" ratkaisu on...

Kerrohan minulle, mikä tekee Älvsbytalosta niin huonon? Tiedän monta onnellista perhettä, jotka asuvat älvarissa, eikä heillä ole mitään valittamista.

Asuin 15 vuotta Älvsbyhus Päivättäressä lapsuuteni ja talo edelleen vanhemmillani. Rakennettu vuonna -91. Mitään vikoja talossa ei ole ollut. Toki nykypäivän vaatimuksiin sisustus materiaalit kuten lattiat ja kaapinovet ovat aika vaatimattomat valikoimassa nyt, siis tämän hetken valikoima älvärillä. Mutta jos ei ole kovin vaativa niin talo on huippuvalinta. Itselläkin tämä yksi vaihtoehto kun alamme rakentamaan...

Olemme nyt vuoden asustaneet Pihlajatarta. Tässä vaiheessa voin sanoa, että tyytyväisiä ollaan. Rahanmeno on silti ihan järkyttävää. Rahaa on mennyt ihan älyttömästi kaakeleihin, laattoihin ja parketteihin ym. rakentamiseen muuten liittyvään (sora, liittymät, maaperätutkimusket jne), ja se on selvästi se vitsaus rakentajille ylipäätään; ei osata arvioida kaikkea. Lopputulos on kuitenkin oman makumme mukainen sekä ulko- että sisäpinnoiltaan, eikä rahaa ole mennyt läheskään vielä niin paljon kuin kilpailijoiden vastaaviin. Laskrntaihmisenä osasin vertailla talopakettien toimittajia keskenään MUTTA ne kaikki muut "turhat" sorat jne..Älvsbytalo on meikäläiselle osaamattomalle pariskunnalle loistava valinta jos ei kivitaloon ole varaa (tai halua), muut puutalopaketit lasken ihan tälle samalle tasolle kyllä, ei niissä niin paljoa sentään eroa näyttänyt lopulta olevan. Harmittaa tietysti se, että kotimaiset talopakettien tarjoajat eivät pääse lähellekään Älvsbytalon hintoja, mutta kilpailua se on tuonut varmasti jokatapauksessa. Hintahan perustuu mm. siihen, että Älvsbyn tehtaalla on oma metsä, josta puu otetaan. Kyllä me olisimme mieluummi rahamme kotimaahan jättäneet. Saman muuten huomasin nyt sähkön kilpailuttamisessa; ruotsalainen yritys pystyy myymään älyttömän paljon edullisemmein, en kyllä oikein ymmärrä miksi nämä näin menee, tosi harmillista omalle kansantaloudellemme?

Anteeksi...Tarkemmin kun katsoin talomalleja niin vanhempieni talo onkin Älvsbyhus luonnotar. Todella hyvänä pysynyt eikä siis mitään vikoja ole koskaan ollut. Ainoastaan vesivaraaja on uusittu.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat