kuinka monta päivää voi heittää hedelmöittymisaika noissa laskureissa?

Vierailija

kun katson lasketun ajan mukaan niin kiekossa on N.aika hedelmöittymiselle.

Kommentit (9)

heittoa voi olla vaikka 2 kk, jos kuukautisia on tullut raskauden aikana...Ja samassa kierrossa ovulaatio VOI heitellä lähes miten vaan, mutta todennäköisintä on se, että ovis on puolivälissä, eli laskurin arvio on lähipäivinä siihen oiekaan verrattuna. Kierron pituuden huomioiva laskuri antaa oikeammin keskellä kiertoa olevan päivän, mutta ei se mikään selvänäkijä ole sekään.

Jos sinulla vaikka on ovulaatio kp 10, voi se jollain muulla olla kp 20. Laskureissa yleensä käytetään kp 14. Jos tiedät tarkkaan kiertosi normaalipituuden, antaa se toki osviittaa.

...laskettu aika on määritetty ultran perusteella noin rv 10, hedelmöityksen voi laskea suunnilleen tapahtuneen rv 2+0. Heittoa voi toki olla päivä-pari kumpaankin suuntaan. Ultralla mitatessa on aina mahdollisuus pieniin mittavirheisiin.Rv 10 jälkeen sikiön koosta ei voi enää tarkasti päätellä hedelmöitysajankohtaa, koska tämän jälkeen geneettinen perimä alkaa vaikuttaa ja sikiön kasvu on yksilöllistä. Jos taas ultra tehdään kovin aikaisin todennäköisesti tulee suurempia heittoja (mittavirheitä), koska alkio on vielä niin pieni ja hankalammin mitattava.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat