Luovat ja mielikuvitusta omaavat, miten toteutan penkkariasun: Jokeri tai helvetin

Vierailija

jengiläinen eli moottoripyöräjengiläinen.Jokeri Batman-leffasta: violetti puku - onnistuisikohan jos valkoisen puvun värjäisi violetiksi? Kokemuksia värjäyksestä?Miltä näyttää moottoripyöräjengiläinen?Olen luvannut auttaa poikaani ja toivon teiltä apua.

Kommentit (3)

En halua maalata piruja seinille, mutta jättäisin ehkä tuon mp-kerholaisen pois laskuista. Varsinkin, jos asu päällä on tarkoitus pyöriä myös kaupungilla. Liivihemmot tuppaavat olemaan aika tarkkoja siitä, missä heidän logojaan ym. saa esitellä ja etenkin Bandidoksethan ovat varsin aktiivisesti toimiva rikollisjärjestö.Jokeri sen sijaan olisi aika makea idea, suht uusi leffa, joten idea on ajankohtainen ja maskeeramalla saa tehtyä säväyttävä näköisen lopputuloksen (tukka vihreäksi karamellivärillä!), joten puvun kanssa ei välttämättä tarvi olla niin tarkkana. Kantsiii kierrellä kirpputoreja ja kierrätyskeskuksia, jos löytyis joku tummasävyinen niukkalinjainen puku ja vaikka sitten tummanvioletti paita. Jonkun teryleeni- tai muun keinokuituisen puvun värjääminen saattaa olla hankalaa, kun värit ei yleensä keinokuituihin juurikaan tartu ja värjääminen vaatii liottelua ja lämpötiloja, joita puku ei välttämättä kestä. En tiedä sitten, jos kokeilisi jotain maalattavia tai muuten päällelevitettäviä värejä tuollaista yhden päivän pukua varten? Ihan spray-maalikin saattaisi toimia, kun suihkuttelis kevyesti ja antais kuivua hyvin? (ja jos ei sada räntää, että väri alkaisi valumaan)

en tiedä, onnistuuko värjäys.Voihan sitä kokeilla. Dylonilla koneessa ainakin kaksi nappia.

Itse kävisin UFFilta tai vastaavasta katsomassa pukuja. Ostaisin vaikka mustan ja siihen sitten violetin paidan ja vihreän liivin sekä kiiltävän solmion. Ja sitten kunnon meikki. Hiukset värjätään tietenkin hiustenvärjäystuotteilla, joita saa naamiaiskaupoista, kuten kasvovärejäkin.Mp-kerholaisen asuun musta liivi ja farkut, ylenpalttisesti voi ostaa jotain "rautaa" ketjuja yms. vaikka Biltemasta (saa halvemmalla), hiukset vaan pois, tai jenkkihuivi päähän, ja kulmakarvat yms. tummennetaan kajalilla. Nahkaliiviin sitten "logot". Älä laita Hell's Angels tai mitään oikeaa logoa, vaan jotain Mam's Angel, Larun Enkeli (jos vaikka Lauttasaaren lukiosta kirjoittaa. Tuskin on nuo mp-jengiläiset on moksiskaan.Puku sitten sellainen, että alle mahtuu tarpeeksi vaatetta.Onnea vaan sinulle ja pojallesi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat