mitä kivaa 5-vuotiaalle Tampereella/Hämeenlinnassa/Riihimäellä?

Vierailija

Mennään tädin 60-v päiville Hämeenlinnaan talvisena perjantaina, ja voitaisiin jäädä viettämään lomaviikonloppua pe-su esim. Aulangolle. Mitä hauskaa kannattaisi tehdä 5-vuotiaan pojan kanssa lauantaina? Auto on siis käytössä, mutta Helsinkiin asti ei varmaan viitsistä ajella. Isommat lapset jää harrastumenojensa takia viikonlopuksi kavereidensa perheiden hoteisiin, nyt voisi kerrankin hemmotella kuopusta, joka välillä joutuu istuskelemaan takapenkillä erinäisiä toveja, kun isompia viedään harrastuksiin ym.

Kommentit (9)

Lainaus:

Jos Treelle lähdette ja olette edes jollain tasolla kristittyjä, niin käykää ihmeessä Finlaysonin kirkossa eli Lasten Katedraalissa.
Itse en kirkkoon kuulu, mutta aina matkoilla katsastan näyttävimmät kirkot - sehän on kulttuurihistoriaa. Pitääpä itsekin joskus käydä katsomassa tuo Lasten Katedraali, en ole siitä aiemmin kuullutkaan. :) Hyvä idea, erilainen!

Jos Treelle lähdette ja olette edes jollain tasolla kristittyjä, niin käykää ihmeessä Finlaysonin kirkossa eli Lasten Katedraalissa. Oli kuulemma joku pikkupoika sanonut, että kivempi kun särkänniemi :) Siellä pääsee rauhoittumaan hetkeksi touhujen välissä.

Hämeen linna (meidän 5v tykkää siitä enemmän kuin vanhemmat!) ja vankilamuseo ja tietty tykistömuseo, Hop-Lop...pysykää vaan Hämeenlinnassa, tekemistä riittää...

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat