Jarkko Tontti sanoo Nina Mikkosesta näin

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Lainaus:

Jos kirjoittaa että Mikkosen mouhuamista kuunnellessa nolotti ja että naine nolasi itsensä, niin musta se on vaan hyvin lievästi ilmaistu. Nina Mikkonen kun taitaa ihan oikeasti olla tosi tärähtänyt, ei voi muuta sanoa. Oikein kyllä suu loksahti auki tuota lauantaiaamuista ohjelmaa katsoessa! Miten voi ihminen olla noin aivoton, moukkamainen ja käytöstavat täydellisesti unohtanut? Huh huh.

Vierailija

Lainaus:

Mitä helv*tiä meille kellekään niitten tulot kuuluu? miät se sun napaas kaivaa?tuskin sossusta rahojaan hakevat eli ei oo sulta pois älä huoli
eihän niistä kumpikaan minun tietääkseni varsinaisesti tee mitään.

Vierailija

täysin persoonallisuushäiriöisen miehensä aivopesemä. Ei kannata edes provosoitua noin onnettomasta esiintymisestä Nainen on oikeasti ihan pimeä ja todellakin moukkamainen. Herää kysymys, minkälaisen kasvuympäristön tarjoaa perhe Mikkonen pojilleen. Rohkenen epäillä, että tuossa kodissa ei kovin tasapainoiseksi voi kasvaa...

Vierailija

Nimittäin siellä koulussahan viattoman lapsen mieltä vasta muokataankin. Päiväkodin laululeikit ja askartelut ovat kovin pientä koulun vaikutukseen nähden.

Vierailija

Mitä helv*tiä meille kellekään niitten tulot kuuluu? miät se sun napaas kaivaa?tuskin sossusta rahojaan hakevat eli ei oo sulta pois älä huoli

Vierailija

hän on kouluttamaton mutta kuvittelee olevansa hyvinkin viisas ja valistunut .Hänellä ei itsellään ole minkäänlaisia tapoja mutta hän ilmeisesti kuvittelee olevansa hyväkin kasvattaja, hallooo!Lisäksi paneskeli Mikkosen kanssa kun Mikkonen oli vielä aviossa edellisen rouvansa kanssa.Hän on lisäksi niin tätimäinen että näyttää 10v. vanhemmalta kuin onkaan.

Vierailija

Mikkosen olisi hän saanut pisteet minulta.

Mutta häntä jäi joku kaivelemaan ja sitten jälkikäteen päättää avautua epäasiallisesti netissä. En jaksa arvostaa ko. hlön ajatuksia tuon jälkeen.Sattuu kun ihmisen arvomaailmaa ja valintoja arvostellaan naamatusten. Mutta nykyaika ei oikeasti aja lapsen etua sillä että äiti on töissä.

Vierailija

kun lapsi tulee koulusta eli meinaa varmaan olla kotona kunnes nuorinkin on n. 18v...i]Meinaako se jäädä kotiin hoitamaan niitä myös kolmen ikävuoden jälkeen. siis kun nuorempi on 3v.

Tarkottaako tuo akka sitä että jokaisen kotiäidin pitäisi hoitaa lapsia kotona kouluikään saakka?

[/quote]

Vierailija

Suoraan sanoen, pelottavaa. Siinä on kyllä kaksi täyskahelia (siis pariskunta Mikkonen) löytäneet toisensa. Lapsiaan kyllä säälin. Voin vaan kuvitella, minkälaisia koti-iltoja tuossa perheessä vietetään... Huh huh!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat