Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jarkko Tontti sanoo Nina Mikkosesta näin

Sivut

Kommentit (28)

Lainaus:

Jos kirjoittaa että Mikkosen mouhuamista kuunnellessa nolotti ja että naine nolasi itsensä, niin musta se on vaan hyvin lievästi ilmaistu. Nina Mikkonen kun taitaa ihan oikeasti olla tosi tärähtänyt, ei voi muuta sanoa. Oikein kyllä suu loksahti auki tuota lauantaiaamuista ohjelmaa katsoessa! Miten voi ihminen olla noin aivoton, moukkamainen ja käytöstavat täydellisesti unohtanut? Huh huh.

Lainaus:

Mitä helv*tiä meille kellekään niitten tulot kuuluu? miät se sun napaas kaivaa?tuskin sossusta rahojaan hakevat eli ei oo sulta pois älä huoli
eihän niistä kumpikaan minun tietääkseni varsinaisesti tee mitään.

täysin persoonallisuushäiriöisen miehensä aivopesemä. Ei kannata edes provosoitua noin onnettomasta esiintymisestä Nainen on oikeasti ihan pimeä ja todellakin moukkamainen. Herää kysymys, minkälaisen kasvuympäristön tarjoaa perhe Mikkonen pojilleen. Rohkenen epäillä, että tuossa kodissa ei kovin tasapainoiseksi voi kasvaa...

Nimittäin siellä koulussahan viattoman lapsen mieltä vasta muokataankin. Päiväkodin laululeikit ja askartelut ovat kovin pientä koulun vaikutukseen nähden.

Mitä helv*tiä meille kellekään niitten tulot kuuluu? miät se sun napaas kaivaa?tuskin sossusta rahojaan hakevat eli ei oo sulta pois älä huoli

hän on kouluttamaton mutta kuvittelee olevansa hyvinkin viisas ja valistunut .Hänellä ei itsellään ole minkäänlaisia tapoja mutta hän ilmeisesti kuvittelee olevansa hyväkin kasvattaja, hallooo!Lisäksi paneskeli Mikkosen kanssa kun Mikkonen oli vielä aviossa edellisen rouvansa kanssa.Hän on lisäksi niin tätimäinen että näyttää 10v. vanhemmalta kuin onkaan.

Mikkosen olisi hän saanut pisteet minulta.

Mutta häntä jäi joku kaivelemaan ja sitten jälkikäteen päättää avautua epäasiallisesti netissä. En jaksa arvostaa ko. hlön ajatuksia tuon jälkeen.Sattuu kun ihmisen arvomaailmaa ja valintoja arvostellaan naamatusten. Mutta nykyaika ei oikeasti aja lapsen etua sillä että äiti on töissä.

kun lapsi tulee koulusta eli meinaa varmaan olla kotona kunnes nuorinkin on n. 18v...i]Meinaako se jäädä kotiin hoitamaan niitä myös kolmen ikävuoden jälkeen. siis kun nuorempi on 3v.

Tarkottaako tuo akka sitä että jokaisen kotiäidin pitäisi hoitaa lapsia kotona kouluikään saakka?

[/quote]

Suoraan sanoen, pelottavaa. Siinä on kyllä kaksi täyskahelia (siis pariskunta Mikkonen) löytäneet toisensa. Lapsiaan kyllä säälin. Voin vaan kuvitella, minkälaisia koti-iltoja tuossa perheessä vietetään... Huh huh!

täydellisestä juntista, jolla on paljon sanottavaa ilman minkäänlaista oikeaa tietoa. sosiaalisesti lahjakkaaksi itseään kehui. sosiaalinen on tuollaisesta aika kaukana.

Millä tuloilla sen on kotona ollut?

Tienaako se ukko paljonkin?

Toisaalta itsekkin voisin olla kotona kunnes nuorin lähtisi kouluun, mutta saattaisin ehkä jotakin osa-aika homma tehdä. En todellakaan ole fanaattinen sen asian suhteen. Jokainen saa tehdä niinkuin parhaaksi näkee.

Tuolla akalla ei ainakaan ole minkäänlaisia käytöstapoja. ainakaan tuon tv-jutun perusteella.

Tunsin todellista myötähäpeää.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat