Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Name It-haalari

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kellään kokemuksia Name It-haalareista. Näin alennusmyynnissä sellaisen ruskearuudullisen haalarin, joka oli jotain merkkiä Super. Normaalihinta oli jotain 70-80€. Tietääkö kukaan kyseistä haalaria? Minkälainen se on ominaisuuksiltaan?

Kommentit (4)

Vierailija

Meillä on ollut kaksi Name it haalaria,vauvamallia tosin, ja kokemuksesta voin suositella, olivat kestäviä ja vedenpitäviä, en muista oliko mallia super, mutta stoccalta olen ostanut aina alennuksesta ja hintaa on jäänyt 20-30 e. Vesipilariarvo oli muistaakseni 3000.

Vierailija

On pitänyt lämpimänä pakkasilla ja tuulisella säällä. Kuivana kostealla ja märällä säällä. On ollut ahkeralla käytöllä ja leikillä koko talven 1.8kk tytöllä js yhtään ei ole kangas mistään kulunut tai kärsinyt. Ensimmäinen Name it haalari meillä vaan ei taatusti viimeinen. Ei häviä mielestäni ominaisuuksiltaan yhtään ainakaan Reimatecille.Lisäksi tuo name it on vielä ihan syötävän suloinen, hyvän mallinen ja helppo pukea pienellekin päälle. Pelkkää plussaa ja kehua satelee meiltä. :)

Vierailija

tuo ruskearuudullinen super name it haalari ovh muistaakseni 85e.Hyvin on kestänyt käytönjälkiä ei ainkaan vielä näy missään,hyvät heijastimet,ei liian kuuma,täysin vedenpitävä ja tosi kivan mallinen joten kyllä suosittelen :O) On yksi suosikkihaalareistamme.

Vierailija

Osaisiko joku vielä kertoa tuon haalarin mitoituksesta? Onko reilua vai normaalia vai pientä mitoitusta? Mietin vaan minkä kokoisen haalarin ostaisin toukokuussa 2 v. täyttävälle... Muistaakseni tuolla kaupassa oli jäljellä vain kokoa 92.

Uusimmat

Suosituimmat