Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä autossa tarvitaan (tavaraa)? Ollaan ostamassa eka oma auto...

Vierailija

Anoppi ostaa uuden auton, ja ostetaan häneltä vanha (farmari). Mitä tavaraa autossa on hyvä olla? Puhelinluettelon kartta, ea-pakkaus, perus autokamat (parkkikiekko, tunkki, lukkosula ym.) tietysti, mutta mitä muuta? Asutaan Helsingissä, ja lähinnä autolla ajetaan Etelä-Suomessa: mökille/kyläilemään, joskus asioimaan ja toisinaan jotain työjuttuja. Ei siis ole jokapäiväisessä käytössä myöskään.

Kommentit (9)

Ok, et varmaan niitä tarkottanut, mutta tuli vana mieleen. Meillä ainakin suurin osa tavarasta on pientä ja auton etuosassa jossain lokerossa.Lainaus:

niin sitä turvattomampi auto on kolaritilanteessa. Kaikki irtotavara lentää kolarissa, ja ne pistelee lasten päät poikki tai vähintään kasvot muussiksi.

Ok, teoriassa olisi hyvä olla peittoja ja lapio ainakin, mutta ei meillä ainakaan ole ikinä ollut eikä tarvetta tullut.Eli meillä on vain ne normaalit, parkkikiekko, harja ja skraba sekä talouspaperia.

niin sitä turvattomampi auto on kolaritilanteessa. Kaikki irtotavara lentää kolarissa, ja ne pistelee lasten päät poikki tai vähintään kasvot muussiksi.

sitten tuulilasinpesunestettä, lukkosulaa (käsilaukkuun) ei siis autoon!! mitä se siellä hyödyttää jos ovi on jäässä. lumiharja, krapa jolla poistetaan jää (monesti on harjan päässä kiinni.Kaikki muu on plussaa mutta ei tarpeellista. Ilman karttaakin pärjää ja monesti ostetaan nykyään tomtom. Se helpottaa huomattavasti kun ilmoittaa että menit ohi. No pieni kartta voi olla mukana jos tomtom viisaa menemään vaikka minne.

Uusimmat

Suosituimmat