Aah, ihanaa: pääsen syömään tyttöporukalla Helsinkiin, SUOSITTELE makoisaa ravintolaa?!

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Carelia on tosi hyvä, jos ei tarvitse olla ihan halvin paikka. SIellä on muuten mukava kabinettikin.Mä en kanssa ymmärrä kabukin suosiota. Kaksi kertaa kokeillut ja kummallakin kertaa täynnä räyhääviä lätkänpelaajia.

Vierailija

Sinne suuntaamme miehen kanssa aina silloin, kun haluamme huippuruokaa ja todella ystävällistä ja ammattitaitosta palvelua. Toisaalta minä kyllä pidänkin juuri Libanonilaisesta ruoasta eli esim. joku japanilainen ei koskaan voisi olla minun valintani...

Vierailija

Maya Rautatieasemalla, Kansallisteatterin kupeessa.Piha Eerikinkadulla, lähellä Forumia.Farouge on hyvä, mutten enää muista missä se on!

Vierailija

Kasarmikatu 44.Päässyt Michelinin oppaankin suosioon. Ehdoton suosikkini Helsingin parempien ravintoloiden joukossa! Ei mikään syöttölä, kuten jotkut tässä ketjussa ehdotetut paikat.Kabuki Lapinlahdenkadulla, jos pidätte japanilaisesta ruoasta. Kannattaa tehdä pöytävaraus.Jos haluatte isot rekkamiehenannokset, niin Morrison Ateneumin takana. Tosin se on sitten peruspihvi-ranskalaiset-paikka (tarjoilee toki muutakin). Mutta hyvä sellainen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat