Vatsatautia - erityisesti noroa - missä päin liikkeellä?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Noro kun on siitä vekkuli virus että säilyy pinnoilla tartuttamiskykyisenä viikkoja.Riittää että antaa kaverille vaikka rahaa niistä ostoksista. Jos rahoihin on päässyt hiemankin viruksia niin se on menoa.

Vierailija

Ensin oli oksentelua, sitten ripulia ja ruokahaluttomuutta. Yksi lapsi oksensi vain kerran, muilla oli monipäiväistä oksentelua ja ripulia, vanhimmalla lapsilla pisimpään, 7 päivää. En tiedä, mikä virus oli kyseessä.

Vierailija

niin pitkin asuntoa on lentänyt aerosolina kymmeniätuhansia viruksia. Nämä tosiaan elävät pinnoilla ja ovat pitkään tartuttamiskykyisiä. Tartuttamiseen tarvitaan vain kymmenen virusta, joten eipä juuri voi tartunnalta välttyä, jos samaan asuntoon päänsä työntää.

Vierailija

Eikä välty kukaan. Koko perheellä lentänyt molemmista päistä. Tarttuu helposti, tarttui nimittäin ystävälle joka toi juotavaa ja vain periaatteessa nakkasi kassin eteiseen ja sanoi heipat. Sääli auttajaa...

Vierailija

silloin laivalta noron, silloin ku lehdissäkin siitä kirjotettiin ennen joulua ja muu perhe säästyttiin. laitettiin kyllä mies karanteeniin eri kerrokseen.

Vierailija

tauti että oksentelun lisäksi on röyhtäilyä ja vesiripulia? Meillä vain lapsi on oksentanut mutta ripulia ja röyhtäilyä on minullakin.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat