NO herranen aika toihan oli ihan oikein toi Mikkosen esiintyminen!

Vierailija

Jos asiaansa noin kiihkeästi haluaa puolustaa niin sehän on ihan oikein. Varmaan olis moni av-mamma tehnyt samoin :)

Kommentit (16)

ja käski keskustelua vetävän toimittajan antaa Mikkosen vouhkata. Ohjaaja olisi varmaan antanut Mikkosen käydä vastaväittäjäänsä käsiksi jos Mikkonen olisi sille päälle sattunut.Kerrankin YLEkin tuottaa lööppiaineistoa ja oikeaa viihdettä

Toinen taviksen hyökkäävyydellä ja toinen oli ylikorostuneen rauhallinen, jolla yritti viestiä paremmuuttaan.Molemmissa mielipiteissä on mun mielestä perää ja pointtihan että kummassa lapsen on parempi olla riippuu ihan täysin niistä aikuisista. Millaset vanhemmat ja millaset päiväkodin tädit.Suomessa pitäisi työnantajien enemmän joustaa jotta myös johonkin välimuotoon olis mahdollisuus. Ettei tarttis joko olla 8 h 5 pv viikossa töissä tai sitten 7 vuotta himassa. Sille välille enemmän mahiksia, etätyötä sun muuta.

perustellen esittää omat vastaväitteensä. Ei keskustelua kukaan voita, siinä on tarkoitus perustella omat mielipiteensä eri mieltä olevalle, asiallisesti. Ei jyräämällä.Vaikka puolustaisikin omaa asiaansa kiihkeästi, pitää myös eri mieltä olevilla antaa suunvuoro

Ja ihan kuin joka ikinen tässäkin avauksessa hurskastelija ei olisi omia vanhempia lapsiaan roudaamassa päiväkotiin virikkeitä saamaan, kun uusi vauva syntyy.

niin kuin isejä ja äitejäkin. Epäilemättä.Lopputulos on kuitenkin se, että jos kotihoidossa kasvaa Mikkoskoita ja tarhassa Tontteja, niin tarhaa täytyy kyllä kannattaa. Tontin mielipiteistä ym. on mahdotonta sanoa yhtään mitään, koska eihän hän saanut puheenvuoroa. Ja mikä sotku siitä olisi sitten syntynyt, jos hän olisi yhtä lailla yrittänyt huutaa vastapuolen päälle kuin Mikkonen.

Se keskustelun erotuomarina toiminut YLE:n toimittaja. Hän päästi tilanteen hallinnastaan jo heti alussa. Keskustelijoille olisi pitänyt jakaa puheenvuoroja ja estää toisen keskeyttäminen...mutta mitä teki tämä toimittaja. Ei yhtikäs mitään, vaan istui hiljaa koko väittelyn ajan.

ei kaikilla tässä maassa ole edes varaa jäädä kotiin.

Kyllä lapsi ei opi sosiaaliseksi jos se on kotoan ja varsinkin jos on ilman sisaruksia jossain maalla.

kovin paha ollut, minusta. Tietenkin tuo äijä oli oppineempi, mutta ei silti saanut juuri suun vuoroa Mikkoselta. Äijällä oli kuitenki jotenki ihannoitu kuva päiväkodeista. Eihän ne oo niinkuin perheenomaisia yksiköitä, kun siellä vaihtuu lapset ja hoitajat ja ammattilaiset on töissä, ei ne rakasta hoitolapsiaan, lapset voi siellä myös kiiusata toisiaani ja monet lapset joutuu oleen päiväkodissa klo 8- 17, pitkä päivä pienelle lapselle poissa kotoa. Päiväkodit on kuitenkin yhteiskunnan laitoksia. Paras ,malli ois varmaan 3 vuotiaasta ylös päin pari päivää viikossa päiväkodissa esim. 4 tuntia, jolloin ehtis jo hyvin oppia leikkimään toisten lasten kans ja oppia sosiaalisen kanssakäymisen alkeita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat