Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

pitkästä aikaa tiedossa kaverisynttärit, sellaiset isommat. oliskio kellään vinkkejä kivoista leikeistä mitä voisi ehdottaa juhlijoille ?

Kommentit (17)

Meillä oli suosittuja mm. rahapajatso eli pannaan saaviin/sankkoon vettä ja sisälle asetetaan muki, joka myös täytyy vedellä. Sitten kukin saa vuorollaan esim 5 kolikkoa ja yrittää tiputtaa ne lasiin veteen koskematta. Kuka saa eniten kolikoita lasiin, saa palkinnon. Kos useammalle tulee yhtä monta pistettä, he saavat kaikki palkinnon.Sitten oltiin pallon kuljetusta. Kolmelle kerrallaan ruokalusikka suuhub ja lusikkaan tennispallo tms. Sitten pitää yrittää kuljettaa palloa jokin tietty reitti ilman että pallo putoaa. Käsiä ei saa käyttää apuna. Kaikki jotka selviävät maaliin, saavat palkinnon.Ja kynä pulloon leikki on sellainen, että asetetaan 1,5 litran limsa/mehupulloja lattialle(kaikki samanlaisia). Osallistujille sidotaan vyötärölle selän puolelle naru ja narunpäähän mustekynä sopivalle korkeudelle. Sitten yrittävät yhtä aikaa saada kynän sattumaan pullon sisälle. Käsiä ei saa käyttää apuna. Kellä on ensimmäisenä kynä pullossa, on voittaja ja saa palkinnon.Palkinnoiksi ostin erilaisia tikkareita, lakuja, karkkikoruja ja Lidlistä saa sellaisia PartyMix karkkipuasseja(sisältää paljon erilaisia pikkupusseja). Voittajat saivat sitten aina valita mieleisensä palkinnon. Lapset olivat todella innoissaan ja meillä meinasi aika loppua kesken. =)

ettei käy niinkun meillä, että tyttö itki synttäreillä. Häntä hävetti leikit, koska muillakaan ei kuulemma ollut enää mitään leikkejä synttäreillä. Tunsi itsensä kuulemma ihan vauvaksi siinä kavereiden silmissä. Harmitti, kun en tullut lapselta kysyneeksi mitä hän haluaa. Ikää tytöllä myös 9v.

-lahjojen avaus pullonpyörityksellä

-maistelutehtävä, esim. eri limuja

-tunnustelutehtävä sokkona, esim. makarooneja, riisiä, hiutaleita...

-aarteenetsintä

-tietokilpailu

-anagrammitehtävä

-levyraati/musan arvaus

-musiikki soi ja kaikki tanssii... kun musikki loppuu, pitää pysähtyä. joka viimeksi liikkuu, joutuu seuraavalta kierrokselta pois

-onginta

-vesisankoon pieni kuppi ja rahan pudotus sinne

-lennokin teko ja sen lennätyskilpailu

-pullonpyöritys - totuus vai tehtävä

-rikkinäinen puhelin

-pellen nenän kiinnitys

Liimaat ilmapallon päälle sanomalehtisuikaleita, kun kuivunut, maalaat ja koristelet. Teet pienen lluukun, josta sisään paperipäällisiä karkkeja.Pallo ripustetaan roikkumaan esim oviaukkoon. Lapset huitovat sitä vuorollaan, pipo huivi tm silmillä. Kun pallo putoaa tai hajoaa, saavat herkut.Hauskaa.

kun suklaalevy käärittiin paksusti sanomalehtiin ja teipattiin hyvin useammassa kerroksessa. Sitten jokaiselle osallistujalle jaettiin haarukka ja veitsi. Asetuttiin rinkiin lattialle istumaan ja ringin keskelle pantiin tuo paketoitu suklaalevy, noppa, pipo ja huivi.Jokainen pelaaja heitti vuorollaan noppaa ja jos tuli 6, piti panna pipo päähän, huivi kaulaan ja sai alkaa haarukaalla ja veitsellä avata pakettia. Tarkoituksena oli saada tuo suklaalevy kaivettua esille pikaisesti ja syötyä sitä niin kauan, kunnes seuraava pelaaja saa nro 6. Käsiä ei taaskaan saa käyttää apuna, ainoastaan haarukkaa ja veitseä. Sitten kun seuraava pelaaja heittää nopalla 6, vuoro siirtyy hänelle. Se oli tosi hauskaa ja voisi onnistua jo 9-vuotiailta.Täytyy vain ottaa selville allergiat ettei tule pahaa mieltä.t.6

9-vuotias jossain liian pieni leikkimään ja pelaamaan?

Onneksi ei meillä päin... 10-v poika juuri suunnittelee kovin pelejä ja leikkejä.

Ja kun vedän lapsille ja nuorille leirejä, niin ei ole niin vanhaa tai nuorta joka ei innolla olisi mukana mitä tyhmemmissä ja lapsellisimmissa jutuissa.

No otsapokka on hauskaa pelin säännöt on että jokainen vuorollaan nostaa kortin ps.voi tehdä myös paperi lapuilla .sitten hän laittaa sen otsaansa kiinni katsomatta itse kuvaa/kirjoitusta sitten hän alkaa kysellä esim olenko tavara tai muuta vastaavaa.

 

ja tietokilpailu ja maistelu tehtävät ovat kivoja

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

No otsapokka on hauskaa pelin säännöt on että jokainen vuorollaan nostaa kortin ps.voi tehdä myös paperi lapuilla .sitten hän laittaa sen otsaansa kiinni katsomatta itse kuvaa/kirjoitusta sitten hän alkaa kysellä esim olenko tavara tai muuta vastaavaa.

ja tietokilpailu ja maistelu tehtävät ovat kivoja

Vierailija

Liimaa sanomalehti ilmapallon päälle ja kun kuivunut nii tee reikä (suunnilleen juomalasin pohjan kokoinen) ja riko ilmapallo. Lisää karkit reiästä.

Tyyppi vaa

Suunnittelen täällä mun pikkusiskon synttäreitä niin etin täällä leikkejä mut mun kaveri täytti 12 ja sillä oli synttäreillä leikkejä et itestäni ei oo mitenkään noloo leikit.

Vierailija

Kysy lapseltasi mitä haluaa tehdä ja suunnitella ohjelma yhdessä! Etsikää yhdessä ideat, ei niin että sankarille tulee yllärinä leikit. Tuossa iässä kaverit ja heidän hyväksyntä on tärkeää, joten yhdessä tekemällä välttäisit, ettei lasta ala hävettämään synttärileikit.

Uusimmat

Suosituimmat