Miesten seksuaalisuutta pitäisi hallita pakkokeinoin, jotta

Vierailija

pedofilia ja raiskaukset saataisiin loppumaan.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Lainaus:

Aikuisten ihmisten riidat ovat pientä pedofilian kaltaisten rikosten rinnalla.Mutta mitäpä sinä tyhmä, aivoton mies siitä ymmärrät. Sinä onneton peniksesi vanki.

Vierailija

kun jollain miehellä on ongelma?...

Pistetään saman tien kaikki miehet ja naiset vankiloihin. Molemmat tekee rötöksiä, niin eiköhän lopu.... mitä häh.Miksi tätä älytöntä keskustelua edes käydään?

Vierailija

Lainaus:

Yli 90% ihmiskaupan uhreista on naisia ja tyttöjä, joten kyllä niitämielisairaita miehiä löytyy enemmänkin kuin vain yksi.
siinäpähän naiset mietitte sitten että kuka teitä passaa ja hoitaa, kun teillä ei enää ole maksuksi kelpaavaa "valuuttaa".

Vierailija

mahdollistaa kaikkien sairaiden tyyppien verkoistoitumisen ja tuommosen kieroutuneen matskun levittämisen. Sitä pitäis alkaa valvoon tiukemmin. Poliiseille internet yksiköt, joissa olisi tietokonetutkinto ja poliisikoulutus yhistettynä työntekijöillä, jotka olis suuntautunu nettirikollisuuden estoon.

Vierailija

sitten juoksee kertomaan kun on sopiva aika tikutuksen mukaan harrastaa seksiä, jos kaikki miehet kastroidaan kemiallisesti mahdollisten pedofiliataipumusten eliminoinnin vuoksi?...ehkä olisi sitten hyvä poistaa kohtu myös kaikilta naisilta jotka saattavat siirtyä kannattamaan tiettyjä asioita, kuten esim kotihoitoa, tulonsiirtoja, kestovaippoja, kantoliinoja, seksiä vain lasten hankintaa varten harrastavia, luomuruokaa kannattavia jne.

ettei vaan tulisi periytettyä eteenpäin näitä ominaisuuksia...Lainaus:

ongelmahan on MIEHEN pään ja jalkojen välissä. ei naisten.ehkäpä miehet pitäisi sitten sokeuttaa jos ei hormonihoito kelpaa näille luomakunnan "kruunuille", buah-hah-hah.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat