SIIS MITÄ Morsian-sarjan päätösjaksossa oikein tapahtui???

Vierailija

Tajusiko se pariskunta, että toinenkin on tappanut vai jäivätkö märehtimään asiaa itsekseen. Miksi se kuoleva poliisi ei käräyttänyt näitä tappajia? Eikö se tajunnut mitä tapahtui? Vai oliko kaikki puhuttu auki nauhalle, eli sekä poliisi että pariskunta tiesi kaiken mitä oli tapahtunut.Katsoin sarjaa silmä kovana, enkä silti oikein tajunnut loppuratkaisua ja jäi vaivaamaan.

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

ja luuli näiden kahden olevan pikemminkin sivullisia vahingossa mukaan joutuneita ei-tappajia....Molemmat mielessään kävivät läpi sen mitä OIKEASTI oli tapahtunut, mutta toisilleen eivät kertoneet....Onpa oikein mukava pariskunta ja varmaan rauhaisa loppuelämä heille tiedossa ;)

Vierailija

sitä, että se poliisi kuitenkin jätti tutkimukset ihan puolitiehen, vaikka ilmeisesti tarkoitus oli eka antaa ymmärtää, että tämä kuoleva poliisi olisi jotenkin ollut niitä muita pollareita tarkempi ja viisaampi... En kans oikein tajunnut loppua.

Vierailija

maksoi palkkamurhasta, mutta lopulta joku ajoi sen päälle ja tämä nainen meni miehensä haudalle, siis sen julkkismiehen joka kuoli lopussa, eihän siinä kerrottu kuka sen auton alle jäi

Vierailija

olisi ollut se loppupäätelmä, niin miksi se ei sitten voinut lähettää sitä nauhaa poliisilaitokselle? Kun se puhui siitä tarpeesta oikeuteen ja totuuteen ja tässä nyt teki poikkeuksen.

Vierailija

Mutta jätti kertomatta, kun tuli siihen lopputulokseen, että kaikki ei aina ole mustavalkoista. Nauhallahan hän kertoi aina ennen pyrkineensä totuuteen. Oli laittamassa nauhan poliisille, mutta viime hetkellä muutti osoitteen ja laittoikin sen em avioparille itselleen.

Vierailija

ainakin tulkitsin sen niin että se poliisi kuuli vain "siistityt" versiot tapahtuneesta ja uskoi kuulemansa ja siksi ei käräyttänyt heitä (uhrin heitteillepanosta ja tutkinnan haittaamisesta). Ja kumpikaan pariskunnasta ei paljstanut toiselle miten asiat oikeasti meni! Se äijähän meni sinne Ninan luo tappoaikeissa! Tuskin sitä paljasti Sonjalle...

Vierailija

mutta muuta ei minusta tosta irti saanut kuin, että tosiaan se poliisi teki virhepäätelmät koska olishans e muuten laittanut ne vastaamaan teoistaan.... eikö?VAi onko joku muuta mieltä?kakkonen

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat