Vierailija

Toit esille sen tosiasian, mitä huonoa omaatuntoa kantavat äidit (ja isät!) eivät halua kuulla. Lastenpsykiatrien ja -psykolgien tutkimusten mukaan perusturvallisuus luodaan varhaislapsuudessa pysyvien ihmissuhteiden ja rauhallisen kotielämän kautta. Kiihkeään elämänrytmiin ehtii myöhemminkin. Päivähoito alkoi yleistyä 70-luvulla, ja lieneekö sattumaa, pahoinvointi yhteiskunnassa ja lasten ja nuorten henkinen kärsimys on lisääntynyt sen jälkeen huomattavasti.Vanhemmilla ei ole kerta kaikkiaan riittävästi aikaa olla lastensa kanssa ja jakaa arkea rauhalliseen tahtiin heidän kanssaan heitä kuunnellen. Uskomatonta, että joku uskoo pienen lapsensa hyötyvän meluisasta ymäristöstä, vaihtuvista hoitajista, laitomaisesta päiväkodista jne. Ruotsalaistutkimus kyseenalaistettiin heti tutkimustulosten julkistamisen jälkeen. Siitä löytyy tietoa netistäkin. Mm. tutkimusryhmästä ei tavoitettu 30 vuotta myöhemmin kuin 10 %,ja hoitoluokittelussa oli epäselvyyksiä. Ihmisen henkinen tasapaino ja onnellisuus on tärkeämpää kuin yhteiskunnallinen ja taloudellinen menestys jne., jotka ovat varsin kovia arvoja.Vastaväittelijä oli äärimmäisen vastenmielisen oloinen omahyväisyydessään ja ylemmyydentunnossaan. Hän suhtautui alentuvasti Mikkosen mielipiteisiin ja kehui omaa rauhallisuuttaan ja tietämystään, vaikka ainoat argumentit, jotka hän esitti, perustuivat vain tuohon moneen kertaan kyseenalaistettuen ruotalaistutkimukseen. Ei hänellä ollut mitään todellista sanottavaa asiasta. Tosin Mikkonenkin käyttäytyi paikoin epäasiallisesti, mutta hänellä oli mielipiteissään enemmän ytyä.

Kommentit (2)

kun ne esitettiin niin ala-arvoisesti.Emme saaneet tietää, mitä todellista sanottavaa hänellä olisi ollut asiasta, koska Mikkonen ei antanut hänen puhua.Lainaus:
Vanhemmilla ei ole kerta kaikkiaan riittävästi aikaa olla lastensa kanssa ja jakaa arkea rauhalliseen tahtiin heidän kanssaan heitä kuunnellen.
Mitä tähän tulee niin täytyisi olla myös taitoa kuunnella toista, ja tämäkin ohjelma osoitti ettei sitä taitoa kaikilla ole.

oli Mikkonen oikeassa tai ei, hän ei osaa keskustella sivistyneesti. Samanlaista "keskustelua" on varmaan lähipubissa (=huudetaan päälle, ei anneta suunvuoroa, perusteluina "höpönpöpöä").

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat