Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

AV:n meno on aika ärhäkkää ja usein asiatonta, vaika viihdyttäähän tämä omalla tavallaan, ainakin pieninä annoksina. :) Joukossa on kuitenkin selvästi myös fiksuja ja pohdiskelevia ihmisiä, joita kiinnostaa ihan oikea keskustelu. Harmittaa, että nämä helmet hukkuvat täällä tämän.... tyypillisemmän tarjonnan joukkoon.Onko netissä suomenkielisiä keskustelupalstoja, joissa käydään korkeatasoista ja asiallista (vaikka ei siis ryppyotsaista) keskustelua vaikkapa päivän uutisista tai muista asioista?Siis.... Kaipaisin suoraan sanottuna jonkinlaista AV:tä ilman provoja ja riehumista. :-)Osallistun useampienkin englanninkielisten foorumien toimintaan, mutta olisihan se ihana saada höpötellä ilman kielimuuriakin...

Kommentit (5)

olisin jo siellä. Kauppalehden keskustelut ovat joskus aika hauskoja ja huomattavasti asiapitoisempia kuin nämä av-jutut, mutta tarjontaa on siellä vähemmän.

että löydät samanhenkistä keskusteluseuraa? itse kirjoitan kahdella suljetulla keskustelupalstalla, niillä ei pääse tätä av-ilmiötä, provoiluja jne tapahtumaan. kestovaippayhdistyksellä oli hyvät keskustelut myös, kun aikanaan siellä kirjoittelin.

Hmm. Minkähänlaiset mahdollisuudet olisi pistää pystyyn sellainen keskustelupalsta?Ulkkarisivustoja, joilla pyörin ja toisinaan kirjoittelen on mm. http://jezebel.com (pääasiassa naisyleisölle suunnattu hyvin kärkevä yhteisöblogi, johon saa kommentoida reisteröitymällä -aihepiiri vaihtelee hömpästä uutisiin) sekä http://metafilter.com. Toimiskohan jokin vastaava suomenkieliselle yleisölle?Suurin vaikeus kai olisi saada riittävä kävijä- ja keskustelijamäärä, jotta sivusto pysyisi elossa. AV:n kynnys on matala, kun ei vaadita rekisteröitymistä ja aihe kuin aihe kelpaa aloitukseksi. Varmaan tämä sotatila-meininkikin vähän houkuttaa monia. :-) Ehkä suomalaiseen mentaliteettiinkin sopii paremmin tämä anonyymiys.... ei tarvitse ujostella? Kääntöpuolena on sitten tuo ilkeily.Ylläpidon kustannuksetkin pitäisi jollakin saada katetuksi... Jaa-a.

Uusimmat

Suosituimmat