Tunnetko ketään jota olisi hyväksikäytetty lapsena?

Vierailija

Millaisissa olosuhteissa? Toipuiko hän koskaan?

Sivut

Kommentit (25)

Nainen ollut vuosikausia työkyvyttömyyseläkkeellä ja käy terapiassa. Eli syvät jäljet jättänyt. Isä antoi myös kavereidensa käyttää tyttöä hyväkseen muutaman kerran.

ikinä ole äidit tai muut huomanneet tyttäressään mitään näkyviä jälkiä? Mustelmia jaloissa? Vuotoa tytön alkkareissa, lakanoissa tms.?

Eräs tuntemani vanha nainen..Hän oli pieni lapsi 1920-luvulla..

Asui torpassa äitinsä ja mummonsa kanssa sekä oli "äpärälapsi"..

Hänen äitinsä veli alkoi käyttää häntä hyväkseen kun hän oli kolmevuotias ja sitä jatkui siihen asti kun kuukautiset alkoivat..Kysyin joskus että miten se on yleensä mahdollista (miehen raiskata pientä lasta) ja hän vastasi: "No siihe nosti tuolin päälle ja män taahke vemputtaan"

Vuosikausia myöhemmin tämä eno pyyteli kuolinvuoteellaan anteeksi tekoaan mutta tämä nainen vastasi ettei siitä ole iloa enää tässä vaiheessa..Tiedän tämän naisen saaneen siinä määrin traumoja että hän pelkäsi kuollakseen poikia/miehiä kouluaikoina ja vielä aikuisena naisenakin..

Sota-aikaan hän tapasi miehen joka oli herrasmies ja lupasi olla vahingoittamatta (=koskematta seksuaalisesti) häntä.. He olivat menossa naimisiin mutta mies kaatui sodassa..Nainen oli vasta 32-vuotias kun tuli raskaaksi toiselle miehelle ja meni pakkonaimisiin tämän kanssa loppuelämäkseen..

En tiedä millainen heidän suhteensa lopulta oli mutta katkeruutta oli puolin ja toisin sekä mies kävi vieraissa koko liiton ajan.. Tästä todisti miehen kuoleman jälkeen paljastuneet kuitit "lapsenruokkojen" maksuista jollekin naiselle joka oli synnyttänyt miehelle pojan..

Hyväksi käyttäjä oli isä. Elävät nykyään aivan normaalia elämää, tietysti traumoja on jäänyt ja niitä joutuu varmasti käymään läpi lopun elämää.

Häntä käytettiin hyväksi noin 7-vuotiaasta noin 12-vuotiaaksi. Hyväksikäyttäjä oli isoveli, ja hyväksikäyttö oli melkein jokapäiväistä :-(Nyt mies on 30-vuotias ja asuu edelleen vanhempiensa kanssa (ja isovelikin on asunut kotona kaikki nämä vuodet!). Pystyi aloittamaan opintoja, mutta ei edennyt niissä (keskittymisvaikeuksia). Käy terapiassa ja syö kaikenlaisia lääkkeitä. Noin 25-vuotiaana pääsi työkyvyttömyyseläkkeelle, mutta on nyt pari vuotta ollut niin hyvässä kunnossa, että on pystynyt aloittamaan työssäkäynnin.Päällisin puolin on ujohko, mutta muuten hyvin "normaalinoloinen". Seurusteli yhden tytön kanssa muutaman vuoden, nyt on kyllä sinkku.

Veli ja serkku käyttivät hyväksi aina 14-v. asti.Masennusta on ollut mutta muuten suhteellisen onnellinen ja tasapainoinen. Kävi vuosikausia terapiassa.

"Pöpi" on ollut koko elämänsä. Joutunut pois työelämästä jo 50 v jälkeen, yrittänyt useita kertoja itsemurhaa jne. Joku sukulaismies oli.

Isoveli ja eno käytti kahta sisarusta n.5-10v. Käyttivät toisistaan tietämättä.

Ei ole käynyt terapiassa ja elää ihan normaalia, tasapainoista elämää. Traumoja on jäänyt, mutta ne eivät vaikuta jokapäiväiseen elämään. On nyt perheellinen ja naimisissa hyvän miehen kanssa.

ja vaikeaa oli hänellä miessuhteissaan. Äidilleen ei uskaltanut kertoa lapsena asiasta eikä edes aikuisena kertonut.Toivon että on saanut elämänsä järjestykseen, on nykyään nelikymppinen. Emme ole enää yhteydessä.Joten olkaa naiset varovaisia niissä uusioperheissä joku voi solmia suhteen kanssanne päästäkseen lähelle lapsianne.

Käyttäjä oli isoisä. Tiettävästi isoäiti tiesi, muttei puuttunut.

Myöhämmin selvisi, että samainen ukko oli käyttänyt myös muitakin sukulaistyttöjä.Vaikka päällisin puolin kaikki olis ok, uskon, ettei ystäväni koskaan täysin pääse asian yli :(

Olosuhteet jääkööt kertomatta.

Mielestäni toipunut suhteellisen hyvin, käynyt terapiassa ym.

Joihinkin tiettyihin asioihin vaikuttaa edelleenkin, mutta ei häiritse jokapäiväistä elämää.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat