Jokaisen naisen joka meinaa naida muslimimiehen (tm pakolaisen) tulisi lukea kirja Uhatut

Vierailija

... ja miettiä uudestaan...

Kommentit (15)

Vierailija

Täällä takana 19 vuotta avioliittoa ja viisi lasta muslimimiehen kanssa.

Miksiköhän tuo kirja pitäisi lukea?On niitä onnistuneitakin tarinoita.

Vierailija

Koska se todennäköisesti on totta jonkun naisen kohdalla, vaikkei kirjailijan itsensä.Samalla logiikalla Raamattuakaan ei kannata lukea, koska se on jonkun kohdalla fiktiota ja joku kokee että kirjan tapahtumat ovat totta.

Vierailija

jokaisen joka aikoo naida suomalaisen miehen, kannattaisi kanssa lukea muutama kirja, ja kuunnella vaikka Eppu Normaalia, turmiolan tommi...

Vierailija

Lisäksi sen Mian uusi mies, jota kirjassa väitetään ruotsalaiseksi on chileläinen.Tositarinaan perustuva romaani saa enemmän lukijoita, kun ihmisiä kauhistuttaa se, että tapahtumat olisivat "tosia". Romaaneissa ei kuitenkaan ole mitään sääntöjä, jotka kertovat miten paljon sitä tositarinaa pitäisi käyttää ja miten paljon voi keksiä itse. Jos haluaa lukea faktaa, kannattaa lukea tietokirjoja.Kirjan päähenkilön poikahan aikoo kirjoittaa tapahtumista oman versionsa. Päähenkilö sai oikeasti kolme lasta, joista ensimmäisen ruotsalaisen miehen kanssa, toisen libanonilaisen ja kolmannen chileläisen kanssa. Tämä ruotsalaismiehen kanssa saatu poika on se, joka sen kirjan aikoo kirjoittaa. Hänet äiti hylkäsi.

Vierailija

koska ne eivät ole 100% yhteneväinen kuvaus tosielämän kanssa, vaan osa tapahtumista on keksittyjä jotta tarina etenisi elokuvan kannalta joustavasti?

Myöskään dokumenttielokuvat eivät ole 100% puhtaita todellisuuden kuvauksia

Vierailija

kannattaa lukea tämän viikonlopun Iltasanomat.

Molemmat Liza Marklund ja tämän kirjan päähenkilö ovat molemmat pelkkiä huijareita. Toinen julkisuuden perässä ja toinen rahan perässä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat