Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kaverisynttärit ja rahalahjat

Vierailija

Mitä mieltä olette siitä,että kaverisynttäreilä tuodaan lahjaksi rahaa, esim .5 e? Tutun pojan 10-synttäreillä moni poika toi rahaa. Ensin tuntui jotenkin "kylmältä", mutta toisaalta saahan sankari sitten hankkia jotain mistä ainakin tykkää.?

Kommentit (6)

Vierailija

10v kieppeillä olevien poikien synttäreillä tuntuu olevan aika yleistä tuoda juuri tuo 5e lahjaksi. Ilmeisesti poikien itsensä keskuudessa se tuntuu hyvältä, koska omat pojatkin sanoivat että kaikki tuo vaan vitosen, ja että se just olis hyvä lahja.Itsekin siis kovasti tätä kummastelin kun lahjaviemisiksi rahaa pyysivät.

Vierailija

Minusta erittäin hyvä lahjaidea. Vielä parempi, jos 5 e piisaa. Setelin sijasta voi toki harkita johonkin sopivaan liikkeeseen lahjakorttia, vaikka Makuuniin.

Vierailija

koko ajan jotain pientä omaa ostettavaa, jota vanhemmat pitävät turhanana eivätkä anna siihen rahaa. Kai se on sopiva lahja, täälläpäin ei ole kyllä ollut tapana (Vantaa)

Vierailija

Meillä 12 v. ei halunnut lahjoja kavereilta ollenkaan, kutsui kaverit katsomaan leffaa ja pyysi lahjojen sijaan tuomaan halutessaan jotain naposteltavaa. Tietty voi miettiä tarvitseeko tämän ikäiselle enää synttäreitä järjestääkään, mutta mielestäni tämä oli hyvä ajatus, etenkin kun oli lapselta itseltään lähtöisin.

Vierailija

mutta toisaalta hyvä juttu. Viisi euroa on ihan kohtuullinen antaa, mutta kovin kummoista tai laadukasta ostolahjaa sillä ei saisi.

Uusimmat

Suosituimmat