Vierailija

Mitä mieltä olette siitä,että kaverisynttäreilä tuodaan lahjaksi rahaa, esim .5 e? Tutun pojan 10-synttäreillä moni poika toi rahaa. Ensin tuntui jotenkin "kylmältä", mutta toisaalta saahan sankari sitten hankkia jotain mistä ainakin tykkää.?

Kommentit (6)

10v kieppeillä olevien poikien synttäreillä tuntuu olevan aika yleistä tuoda juuri tuo 5e lahjaksi. Ilmeisesti poikien itsensä keskuudessa se tuntuu hyvältä, koska omat pojatkin sanoivat että kaikki tuo vaan vitosen, ja että se just olis hyvä lahja.Itsekin siis kovasti tätä kummastelin kun lahjaviemisiksi rahaa pyysivät.

Minusta erittäin hyvä lahjaidea. Vielä parempi, jos 5 e piisaa. Setelin sijasta voi toki harkita johonkin sopivaan liikkeeseen lahjakorttia, vaikka Makuuniin.

koko ajan jotain pientä omaa ostettavaa, jota vanhemmat pitävät turhanana eivätkä anna siihen rahaa. Kai se on sopiva lahja, täälläpäin ei ole kyllä ollut tapana (Vantaa)

Meillä 12 v. ei halunnut lahjoja kavereilta ollenkaan, kutsui kaverit katsomaan leffaa ja pyysi lahjojen sijaan tuomaan halutessaan jotain naposteltavaa. Tietty voi miettiä tarvitseeko tämän ikäiselle enää synttäreitä järjestääkään, mutta mielestäni tämä oli hyvä ajatus, etenkin kun oli lapselta itseltään lähtöisin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat