Vierailija

Meillä on laskettu aika heinäkuussa, eikoiseni täyttää juuri silloin seitsemän ja elokuussa on jo edessä ensimmäisen luokan aloittaminen. Mietityttää, miten olla apuna ja tukena lapselle kun tähän asti olemme asuneet melkein koko hänen elämäsä kahdestaan...Miten saan vauvalta aikaa esikoiseni huomioimiseen enkä saa häntä tuntemaan olevansa vain pikku apulainen. Samoin uusi parisuhde, osaako ensimmäistä kertaa isäksi tuleva puolisoni ottaa molemmat lapset huomioon tasavertaisesti. Mitä tunteita pieni vauva herättää esikoisessani, sitten nähdään.

Kommentit (1)

Meillä melkein sama tilanne. Esikoinen lähti eskariin, kun vauva syntyi.

Iloinen ja ylpeä oli uudesta sisaruksesta, mutta myös mustasukkainen, vaikka kuinka jo ymmärsi, että vauva tarvitsee äitiä enemmän. Jonkun kerran itki, että hän ei enää kuulu tähän perheeseen ja kukaan ei häntä rakasta =( (vaikka joka ikinen ilta sanon ja sanoin hänelle, että rakastan häntä yms. positiivista)Viime syksynä alkoi koulu ja se oli hankalaa aina siihen saakka, kunnes hän oppi lukemaan, sitten helpotti. Eli alkuun läksyjen tekemisen opetteluun meni ihan hirveesti aikaa, joskus läksyjän tehtiin 2h, mutta nykyisin enää vain max.½h, kun kiukuttelut loppuivat lukemaan oppimiseen =D

Ja muutenkin koulunrutiinit tulleet tutuiksi.Mutta siis, opeta uusi miehesi hoitamaan vauvaa niin paljon kuin mahdollista, että sinulla on aikaa esikoiselle. Läksyt, koko koulumaailma on hänelle uusi juttu, ja hän kaipaa kuulijaa ja neuvojaa.Tsemppiä, hyvin se menee!!!!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat