nyt kehiin hyvät meikkivoiteet

Vierailija

kaneboa olen käyttänyt vaan nyt ei varaa ostaa sitä

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Olen käyttänyt Blascoa vuosia ja sen laadusta en aio ikinä tinkiä. Ehdottoman paras meikkivoide. On muuten tällä hetkellä Stockan kanta-asiakastarjouksena tammikuun loppuun.

Vierailija

mutta koska mullakaan ei ole varaa niin kalliiseen kosmetiikkaan käytän Lumenen Time Freezer instant Liftiä ja se on oikein hyvä. Myös muut Lumenet ok, varsinkin sellaiset joissa jotain kiinteyttävää ainesta.

Vierailija

eivät peitä juuri mitään, ja alkavat kiiltämään ihan poskettomasti. Just siis tuo Iredale, muita mineraalimeikkejä en ole sen jälkeen viitsinyt edes kokeilla. Mutta, ap, jos siis olet Kaneboa käyttänyt niin haluat varmaan melko peittävää meikkivoidetta? tuo halvalla hyvää on melko vaikea yhtälö meikkivoiteissa, mutta jos nyt joku pitäisi mainita niin esim.Revlonin colorstay on ollut ihan ok, hintaansa nähden. Mutta ei toki samaa tasoa Kanebon kanssa, tai Sisleyn, joka on mielestäni se kaikkein paras.

Vierailija

Lainaus:

eivät peitä juuri mitään, ja alkavat kiiltämään ihan poskettomasti. Just siis tuo Iredale, muita mineraalimeikkejä en ole sen jälkeen viitsinyt edes kokeilla.
Ideahan on juuri se, että saa ohuen pohjan ja jos tarvitsee peittävämmän, lisää kerroksia. Itselläni naama ei ala kiiltämään, vaikka aamulla laitan ja illalla tulen kotiin ja siinä välissä olen töissä juossut koko päivän. Useita meikkivoiteita ja puutereita on kokeiltu ja yleensä aina naama on alkanut kiiltää viimeistään puolen päivän aikaan. Mutta kaikki meikit eivät tosiaankaan sovi kaikille. Itselle sopivan löytää vaan kokeilemalla :)

Vierailija

Ja ovatko tulossa missään muodossa takaisin? se OLI ainakin minun couperosa-pintakuivalle iholleni juuri sopivaa! Ja kyllä minäkin käytän meikkivoidetta jokaikinen päivä(huono iho)..kun tuossa joku kyseli.

Vierailija

Maybelline mineraali meikkivoide,puuterimainen (en tiedeä onko kaikki mineraalit) ollut tosi hyvä. Maksoi tarjouksessa n 10e. Aikaisemmin käytin Lancome Color Id, se lopetettiin eikä vastaava ole läheskään yhtä hyvä. Mulla kuivahko punoittava iho.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat