Kokemuksia Ruotisn Kolmårdenista, minkäikäsille tarkoitettu?

Vierailija

.

Kommentit (7)

Meillä katsotaan usein sieltä otettua videota ja lasten kommentteja. Siellä myös oikeasti näkee ne eläimet läheltä. Ja aina parempi, jos lapsi jo entuudestaan vähän tunnistaa eläimiä.Itse eläintarhan puolelle taas vi lähteä retkeilemään. Pienin meillä on ollut vaja 2v, joka on silitellyt possuja siellä. Meillä ei ollut rattaita kierroksella, mutta koska tuosta on jo aikaa kohta 10v, niin en jaksa muistaa, kannoimmeko paljon vai miten homma hoitui. Sen muistan, että matkalla Tukholmaan oli väsynyttä väkeä :)Toisen kerran on tehty sama reissu kun nuorin taisi olla ekalla luokalla. Silloin muistan ainakin käydyn myös delfinaariossa enkä muista kävelymatkan lleen ongelma.

Tosiaan delfinaafio on kaukana ja pitkät jonot oli silloinkin, mutta tosi kiva esitys! Siellä oli myös silloin ainakin Bamse-maailma, minusta tosi ihana. Meidän pojat oli silloin n. 2 ja 4 v. ja tykkäsivät kovasti. Se safarikin oli ihan mahtava, kirahvit tuli melkein bussiin sisään.

Molemmat tykkäsivät hurjasti. Pienempi nukkui välillä rattaissa. Ehdottomasti kannattaa varata 2 päivää aikaa.

Me tehtiin näin:

1. päivä: safariajelu, köysirata, eläimet, delfinaario

2. päivä: safariajelu, bamse-maailma, tropicariumJäi ihan kivasti aikaa käydä syömässä ja ajelemassa lähikaupungissa sekä vielä uimassa hotellilla. Jos olisi ollut vain yksi päivä aikaa, eivät lapset olisi millään jaksaneet kaikkea.

tekemiset ja kulkupelit. Alue on todella laaja ja korkeuserot ovat kohtalaiset, eli rattaat pienille ovat välttämättömät, ja köysiradan hyödyntämistäkin kannattaa miettiä. delfinaario on ihan äärilaidassa ja jonot voivat olla kovat, eli kannattaa perehtyä asioihin eikä lähteä haahuilemaan... mahtava paikka mutta vaatii todella vähän sitä ennakkosuunnittelua, että saa mahd paljon irti

Kiva paikka. Kävimme viime kesänä alkukesästä. Ei ollut vielä tungosta, koululaisryhmiä luokkaretkellä enimmäkseen. Safaripuisto, jossa villieläimet vapaana, oli hieno.Kävimme sielä 2 krt, peräkkäisinä päivinä. Delfinaario ei nyt ollut sen kummempi kuin Särkänniemessäkään vaikka sitä paljon hehkutetaan.Kokonaisuutena mukava paikka, kannattaa olla 2 päivää, jotta voi rauhassa kiertää kaikki.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat