jos kutsun 5-vuotiaani päiväkotikaverin meille leikkimään

Vierailija

Niin kutsunko koko perheen ekalla kerralla kahville? Olemme juuri muuttaneet, ja meidän perhettä ei siis tunneta sinänsä täällä ollenkaan. Näytämme ihan asiallisilta ihmisiltä käsittääkseni ja niin myös tuo perhe, jonka äidille aion soittaa, joten sinänsä uskoisin, että uskaltavat päästää lapsensa tänne ja minä uskaltaisin heille.

Siellä, missä ennen asuimme, 3-4-vuotiaiden kanssa oli tapana mennä kahville vanhempien kanssa ekalla kerralla, ennen kuin lapset alkoivat kyläillä yksinään. Mutta onko 5 v kohdalla enää tarpeen? (tietysti viedään ovelle ja vaihdetaan muutama sana)

Kommentit (5)

mutta aina olen tarjonnut mahdollisuuden myös vanhemmille tulla kahville mukaan (myös vanhemmille on tarjolla kuppi kahvia,jos on aikaa jäädä mukaan synttäreille tutustumaan - tyyliin). Vain pienempien vanhemmat on siihen joskus tarttuneet.

Aika harvoinhan sitä tuntee niitä vanhempia, ellei sitten olet tuttuja ihmisiä entuudestaan ja tietenkin pikkuhiljaa vanhemmat oppivat tuntemaat toisensa ainakin näöltä. Puhelimessa sovitaan aika yms. ja vanhemmat sitten tuovat lapsensa sovittuna aikana. Toki sitä voi hetkeksi sisään pyytää, mutta yleensä sitä vain vaihdetaan ovella kuulumiset.

Voithan vaikka mainita puhelimessa, että on tervetullut kahville jos "ehtii".Silloin jätät hänelle valinnan vapauden, haluaako tulla kahville, vai ei.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat