Jos miehesi saisi unelmaloman millainen se olisi?

Vierailija

.

Sivut

Kommentit (34)

Nooh, olis joku iso jenkki-auto ja siinä kuski ja messissä pari hyvää kaveria,ehkä jopa minut otettais mukaan...sais ottaa siinä olutta ja mennä minne mieleen juolahtaa ja käydä kuuntelemassa rokkibändejä....

haluaisi aika tod.näk mökille jonnekkin korpeen. Ottais vanhimman poikamme mukaan ja menisivät yhdessä kalaan jne. Siinä olis mun miehen unelmaloma.

Tällä hetkellä varmaan joku kohtuullisen löhöilyloma, jossain lämpimässä, missä on tilaa lasten temmeltää. Ja itselle paaaljon hyvää ruokaa. Lapsille tarvittaessa lastenvahti.

syödä hyvin, juoda hyvin ja löhötä auringossa. Ja tärkein asia on se, että ei ole työasioita mielessä, voi vaan olla ja rentoutua. Valitettavasti vaan yrittäjälle tämä on usein se kaikista vaikein juttu... Mutta siis, unelmaloma olisi sellainen, että ei tarvitsisi stressata työasioista ja voisi vaan olla, ottaa aurinkoa, nauttia ja rentoutua.

lomaan kuuluisi autokilpailuja, moottoripyöräreissuja, loputonta valokuvaamista. Mutta ei yksin, vaan yhdessä vaimon kanssa. Ja minä kun en jaksa mitään moottoriurheilua...

Melko varmasti haluaisi meille kahden keskistä aikaa.

Kun olisimme saaneet sitä niin seuraava lomatoive saattaisi olla viikon moottoripyöräreissu.

yksi vapaa vuorokausi lapsista, olla vaan kotona möllöttää ja sulkea puhelimet.. kelpais mullekkin=)Mutta jos oikeen lomaa ajattelis niin ei se ainakaan mikään aurinkoranta olis, eikä se kyllä tykkää luonnossakaan liikkua.. Mul on kummallinen mies.. Ehkä joku viikonloppuristeily, missä saa syödä hyvin ja sitten vaan möllötellä..

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat