Mitä tehdä maustamattomista broilerin rintafileistä?!?

Vierailija

Haluaisin tehdä joskus jotain muuta kun sitä samaa kermakastikehässäkkää. Kertokaa jotain hyväksi havaittuja reseptejä, pliis!!

Kommentit (10)

Vierailija

Toinen vaihtoehto: tee ruokaisa salaatti.



Paahda broilerin rintafileet ja mausta hyvin (ihan perusmausteilla). Kanasalaattiin: jäävuorisalaattia, tomaattia, avocadoa, kuorittuja manteleita, broilerinfileet pienehköinä paloina ja parmesanlastuja. Jos ei ole kaloreilla väliä lisää myös rapeaksipaahdettua pekonia. Tarjoa patongin kanssa.



Ja kolmas vaihtoehto: tarjoa paahdetut broilerin rintafileet ihan leivän päällä (esim. Kaura100 leipää, juustoa ja broileria - puolikas broilerin rintafile per leipä).

Vierailija

Santa Maria Tikka Masala-mausteseosta sekä Creme Fraichea. Lyhyt haudutus ja tarjoilu riisin kanssa. Lisäksi tomaattia ja kurkkua sekä ensimmäistä kertaa myös raitaa valmiista mausteseokseta.'



Koko perhe tykkää.



Toisinaan teemme myös enchilladoja kananfileistä.

Vierailija

mausta fileet pippurilla ja ruskista pannulla

kuulota myös pilkottu (salotti)sipuli

lisää pannuun kanalientä (fileiden määrästä ja pannun koosta riippuen esim. 2,5dl vettä ja puolikas lihaliemikuutio)

sekä sitruunamehua (puolikas tai kokonainen sitruuna määrän mukaan ja

silputtua persilijaa

Anna fileiden hautua (ehkä n. 15 min) kypsäkyi kannen alla välillä fileitä käännellen.

Tarjoa riisin kanssa.

Vierailija

Tee viillot fileisiin ja täytä haluamallasi tapaa (tee täyte esim. sinihomejuustosta, parmesanjuustosta ja yrteistä, fetajuustosta, aurinkokuivatuista tomaateista tai mistä nyt tykäättekään). Laita coctailtikuilla kiinni, ruskista ja paista kypsäksi.



Tai sitten voit kietoa pekonisiivut maustetun fileen ympärille ja kypsennä uunissa 225 astetta.



Ja sitten fileet voi pilkkoa ja käyttää mihin tahansa kastikkeeseen (ei tarvi olla kermahässäkkää, voi olla tomaattipohjaista esim.), keittoon, pataan, kiusaukseen.

Vierailija

Laitan sekaisin vehnäjauhoja ja korppujauhoja, kierittelen pihvin kananmunassa (voi tehdä ilmankin) ja sitten vehnäjauho-korppuseoksessa. Mausteet heitän tuohon jauhoseokseen (pippuria, suolaa, valkosipulijauhetta, paprikajauhetta yms, ihan mikä maistuu).



Mausteet (suolan & pippurin) voi heittää myöskin pannulla jo paistetulle pinnalle, jotkut tykkäävät tehdä näin.



Tapoja monia erilaisia, vain kokeilemalla löytyy se oma.

Vierailija

useimmiten vaan hieron niiden pintaan öljyä ja soijakastiketta ja paistan kuumalla pannulla/grillissä rapean kypsiksi. Lisukkeeksi riisiä ja oman maun mukaan kasviksia

Vierailija

Paahda broilerinfileet pannulla ja suikaloi isoiksi paloiksi (6-7 palaa per rintafile). Paahda kattilassa valkosipulia ja chiliä (oliiviöljyssä). Lisää pinjansiemeniä ja paahda niin että saavat vähän väriä. Lisää tomaattimurska ja hieman mausteita (mustapippuri, tuore oregano, tuore basilika, soijakastike) ja broilerinpalat. Anna maustua pienellä liekillä ja samalla keitä spagetti. Kun spagetti on valmis yhdistä spegetti ja kastike. Laita lautasille ja päälle isoja paloja mozzarellajuustoa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat