3 lasta auton takapenkillä...

Vierailija

oisko ihan hullua laittaa esikoinen 5v pelkälle korokkeelle keskipaikalle. laidoissa pienempien ISOFIX-istuimet, eli hoituis nillä sivuittaistuki. Onko kokemuksia? Tai mitä ajatuksia herättää?

Ollaan vaihtamassa autoa ja lisäisi vaihtoehtoja, jos keskeen ei enää yrittäisi ahtaa isoa istuinta...

kiitos

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Jotenkin tuntuu niin typerältä, että kolmelapsisen perheen pitäisi ostaa joku valtava auto, että mahtuis kakarat ja tavarat kyytiin! :/

Vierailija

Pojalla kuitenkin pituutta jo melkein 140cm joten ei liene edes tarpeen enää. Kesällä oli 135cm ja sen jälkeen on kasvanut reilusti...Meillä ei autoon eds mahtuis keskelle koroketta kun laidoilla on istuimet.

Vierailija

siis on meillä myös mietinnnässä 7 paikkaiset autot, mut jotenkin nyt on vaan fiilis, et jos 5 paikkaiseen mahduttais. Meillä on nyt istuimina kaksi ISOFIX-istuinta, joiden paikat lähes poikkeuksetta aina laidoissa, ja yksi turvavyöistuin. Kaikki kasvot menosuuntaan. On ajettu VW Touran, Citroen C4 crand picasso, Dodge journey, joissa ei tätä ongelmaa tietenkään ole.

Mut nyt on härännyt ajatus, että "tavallisemman" auton haluais... Juuri äsken pihasta lähti Skoda Octavia ja eilen oltiin Passatin näyttelyssä...

Vierailija

että autossa takapenkillä matkustaa kolme lasta. Yhdellä turvavyöistuin, yhdellä selkä menosuuntaan istuin ja yksi istuu kasvot menosuuntaan turvaistuimessa.. Asettelu on näin, että selkä menosuuntaan istuin on keskellä ja turvavyöistuin ja kasvotmenosuuntaan turvaistuin ovat sivuilla. Lisäksi vauva matkustaa sitten turvakaukalossa edessä. Näin kuljen viikolla omalla autolla. JA hyvin mahtuvat nuo istuimet taakse mazdaan:)

Vierailija

että meillä on nyt Ford Mondeo vm. -98 ja taakse mahtuu hyvin kolme lasta asianmukaisissa turvaistuimissa: vänkärin takana on vauva Graco Logico S:ssä, keskellä ja kuskin takana 7 ja 4 vuotiaat Britaxin KidPlus turvavyöistuimissa ja hyvin mahtuu kaikki!

Vierailija

niin luulis siihen keskeen mahtuvan korokkeen sijasta myös turvavyöistuin jolloin on myös sivuttaisturvaa vanhimmallaki ja varmasti menee turvayvö oikeasta kohdasta. Josta tuliki mieleen, että onhan teillä keskipaikalla myös kolmepistevyöt?? Ilman niitä en laittais kyllä istumaan eli pelkällä lantiovyöllä.Jos keskellä ois vaan lantiovyö niin ennenmmin hommaisin siihen keskeen semmosen istuimen pienimmälle jonka voi siihen kiinnittää ja sitten reunaan vanhin turvavyöistuimessa.Sieluni silmissä voin nähdä sen kauhukuvan millasen liikkeen viis vuotias (tai vaikka vanhempiki) tekee kolarissa pelkän lantiovyön varassa eli taituu linkkuveitsen lailla eteen päin... kamalaa... :/

Vierailija

ollut jo automallista riippuen 5-18 vuotta sitten. Eli vanhemmissakin autoissa on kolmipistevyöt takana ennemminkin sääntö kuin poikkeus.

Vierailija

Meidän ainakin oli luovuttava meidän isofix-kaukalosta että saatiin kaikki 3 mahtumaan takapenkille. Nyt meillä on niin että keskellä on selkä menosuuntaan istuin, toisella sivulla kaukalo (ilman jalustaa) ja toisella turvavyöistuin. Itse en uskaltaisi 5-vuotiasta vielä laittaa pelkälle korokkeelle.

Vierailija

Lainaus:


Sieluni silmissä voin nähdä sen kauhukuvan millasen liikkeen viis vuotias (tai vaikka vanhempiki) tekee kolarissa pelkän lantiovyön varassa eli taituu linkkuveitsen lailla eteen päin... kamalaa... :/

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat