Voiko sylivauvaa(alle 6kk) pitää rintarepussa ja pyöräillä? kesää ajatellen

Vierailija

.

Kommentit (8)

Lapsen pitää olla kyydissä asianmukaisessa turvaistuimessa ja kypärä päässä. Ja tuon ikäistä ei todellakaan voi edes niihin istuimiin laittaa, vaan vasta noin vuoden vanhan lapsen.

No ei ainakaan rintarepussa, tosin se nyt on vähän huono valinta muutenkin.Jotenkin tuntuisi, että olisi vaarallista siinä mielessä, että riski kaatuessa on suurempi kun itse saattaa myös kaatua vauvan päälle.Kypärä voi olla vähän hankala myös vauvalla, tai siis kypärä varmaan painaisi kantajaan.Isompaa vauvaa voi pitää selässä kantorepussa, mutta sen ikäinen osaa istuakin, joten voi pitää pyöräistuimessa.Saisiko sellaiseen pyöräkärryyn kaukalon?

Meillä neuvolassa varoitettiin kun th oli nähnyt jonkun kahjon ajavan pyörällä lapsi rintarepussa. Jos kaatuu pyörällä vauva rintarepussa, niin vauvan kuolema on aika todennäköinen.

mutta onko siinä mitään järkeä? Työnnä takkis sisään 8 maitotölkkiä, ja mieti miltä tuntuu, puhumattakaan lapsen asennossa, miten kuvittelit sen riippuvan sussa kiinni, kukaan ei pyöräile selkä täysin suorassa.

En tiedä sanooko laki siitä mitään, mutta ainakin kaikki rintareppujen valmistajat mainitsevat tuotetiedoissaan, että EI sovellu kuljetukseen esim. polkupyörän päällä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat