Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

nyt sitten uskaltaa pusksista haukkua tätä henkilöö?Kuis moni tälläki palstalla ottaa tosi rajusti kantaa asioihin.Sielt puskista. kuis moni uskaltaa ottaa kantaa iha omalla nimellään. En miekään :)

ei tääl eikä muillakaan palstoilla näy nimiä.Nina Mikkonen uskalsi kertoo mielipiteensä omilla kasvoilllaan ja mitä sai aikaseks? kamalan haloon.

ihan samanlailla tääl otetaan kantaa asioihin etteks huomaa? on tosi ääripäiden kannattajia. Mut omilla nimillään ei kukaan uskalla, heh.Mie en haluu et nyt vastaisitte ja kääntäisitte taas asian siihen mitä mieltä ootte Mikkosesta ja sen puheenvuorosta. Ihan vaan siitä että kovan kohun saa aikaan ihminen joka kertoo jyrkästi mielipiteensä koko kansan edessä.Miks se on pahempaa ku tääl tällanen puskiksien huutelu?

Kommentit (14)

nimettöminä eikä siinä ole mitään pahaa. Monissa asioissa juuri se nimettömyys on se mikä saa ihmisen kirjoittamaan esim. tälle palstalle vaikkapa jostain ärsyttävästä/vaikeasta asiasta (tyyliin anoppi tai ehkäisyn pettäminen&abortti jne) joita ei tahtoisi omalla nimellään huudella (---> asioista voisivat sukulaiset, työkaverit tmv. tutut joille se ei kuulu saada tietää)Ja mitä ap:n esimerkkiin tulee, niin onhan siinä eroa jos joku haukkuu tyylillä "V***u mikä ämmä! Vihaan tollasia juntti p*ska m***kuja -----" verrattuna siihen että ihan asialliseen sävyyn kirjoittaa tyylillä "Olin hämmentenyt miten ala-arvoiset käytöstavat ja kuinka huono keskustelija omasi" tyylillä.Saahan vaikkapa presidenttiä arvostella ja "haukkua" nimettömänä, mutta asiasta puhuminen ja kriittisyys on eria asia kun se että haukkuu jotain vaikkapa kun se näyttää niin rumalta ja taatusti haisee pahalta-tyyppisin argumentein jos vaikkapa ei pidä esim. politiikon nato-linjasta tmv.

Jos kerran pitää saada äänensä kuuluviin niin tekisi sen edes oikein. Eikä karjumalla ja mollaamalla. Tuli enemmänkin mieleen pikku lasten kinastelu tuosta mieleen. Ainakin Ninan kohdalta.

Suurin osa täällä tosiaan kritisoi Nina Mikkosen käytöstä, ei niinkään hänen mielipiteitään.Kotihoidon puolustaminen on minunkin mielestäni tärkeää, mutta kyllä siihen nyt pitäisi pystyä ilman Hitlerin vetämistä mukaan keskusteluun ja ilman että suoranaisesti haukkuu kanssakeskustelijaa ja kaikkia muita tahoja jotka uskaltavat olla eri mieltä. Mielipiteensä pitää osata perustella edes jotenkin, Nina Mikkosella ei ollut alkeellisintakaan tajua miten se tehdään.Voiko joku teistä oikeasti käsi sydämellä sanoa että ihminen, joka mm. sanoo Ruotsin olevan "sammuva yhteiskunta jossa vain maahanmuuttajat lisääntyvät", olevan ihan järjissään saati sitten "sosiaalisesti lahjakas" vai miten se joku toimittaja oli tosiaan "erehtynyt" Mikkosta luonnehtimaan?Täällä käydään keskustelua ihan syystä, tuollaiset ihmiset kuin Nina Mikkonen saavat meidät normaaliälyllä ja -käytöstavoilla varustetut ihmiset kyllä varpailleen, oli mielipide mikä tahansa.

siis voi hyvää päivää millaisia lapsista oikein tulee jos tuollainen huuto oikein yleistyy? Ja mitä nämä ihmiset sanovat, sitten kun lapsi joskus pääsee kouluun ja sanoo että siellä oli kivaa! On mukavaa olla toisten lasten kanssa ja kodin ulkopuolellakin joskus. Tulee varmaan itku.Mikkonen unohti että eihän siellä päiväkodissa sentään kukaan ASU.

Suomihan on kotihoitomaa.Mikkosen käytös sen sijaan oli järkyttävää. Vaatii melkoista pokkaa mennä telkkarin keskusteluohjelmassa mennä sanomaan keskustelukumppanille (joka asiallisesti pyytää puheenvuoroa), että tämä ei saa puhua, koska puhuu niin tyhmiä.Jos lapseni eivät jo olisi päiväkodissa, laittaisin heidät sinne välittömästi. Jos kotihoito tuottaa niinamikkosia niin lasten on todellakin paras olla päiväkodissa.

Hänen lauantainen esiintulonsa ei luo kovinkaan positiivista kuvaa kotiäideistä. Useammalla taholla häntä kritisoidaan hyökkäävän ja moukkamaisen käyttäytymisen vuoksi.Olen itse kotihoidon kannalla kun lapsi elää ensimmäisiä elinvuosiaan, kolmen vuoden paikkeilla voi siirtyä päiväkotiin ei kuitenkaan ennen kahta ikävuotta mieluusti. Ymmärrän toki jos joku toimii niin että vie jo vuoden ikäisen hoitoon.Olen kasvanut kotihoidossa ja eipä ole valittamista koska oli sisarus jonka kanssa touhuttiin. Minun jälkeen perheeseeni syntyi vielä iltatähti ja hän kasvoi yksin ja hänen tapauksessaan pari vuotta ennen koulun alkamista olisi ollut paikallaan olla jossain muualla. Koulun aloitus oli hankalaa koska ei sopeutunut helposti isoon ryhmään ja ikävöi äitiä koulussa.

Lainaus:


No, alkakaapa panna etu-ja sukunimi, sekä paikkakunta joka kirjoituksenne perään niin tietää ketä näistä kärkkäistä kirjoituksista ja provoista voi sitten arvostella.
Eihän täällä edes saa mitään nimiketjua kirjoitella. Ideahan nimenomaan on tuo nimettömyys. Tästä asiasta on varmaan monta kannanottoa esim netin tsiljareissa blogeissa, niistä voi ruveta niitä nimiä keräilemään.

Täällä moni kommentoi niin kärkkäästi ja puhuu faktaa asioista, joista oikeasti ei ole mitään tietoa/kokemusta. Puhutaan must tuntuu meiningillä suu vaahdossa. Ja sitten kun joku uskaltautuu lausumaan mielipiteensä nimellään ja kasvoillaan, haukutaan täysin.No, alkakaapa panna etu-ja sukunimi, sekä paikkakunta joka kirjoituksenne perään niin tietää ketä näistä kärkkäistä kirjoituksista ja provoista voi sitten arvostella.

En hyökkää edes täällä ihmisten/ihmisryhmien kimppuun. Se olisi typerää tuntematta tapauksia ja henkilöitä paremmin.

mut mie tarkoitin että miks ihmiset sai kamalan pätkän?

halutaan et jokku sanoo mielipiteensä ja kovaa.Suomessa on liikaa ollu niit joo-joo ihmisiä jokka rutisee seläntakana ja nimettöminä, niinku miekin.ja suurin osa täällä.

Ihmettelen vaan edelleen miks ei kuiteskaa hyväksytä jos joku ilmasee mielipiteensä niin voimakkasti.se milipide olis voinu olla päivähoidon puolestaki. ihan sama mikä aihe.Eli kakkonen, siuta en sitten tarkottanu ja sulla olis ollu oikee kannanotto jos vuorovaikutuksesta olsit kirjottanu.terveisin ap edellen nimettömänä puskasta

Uusimmat

Suosituimmat