Peukalo keskellä kämmentä- kannattaako ostaa talo?

Vierailija

Eli olemme kovasti miettineet oman ostamista ja lähinnä rivitaloa olemme harkinneet, koska olemme mieheni kanssa aika surkeita pitämään remppaa ja kunnostamaan taloa itse. Esim. sadevesikaivojen asennus ei meiltä itseltä onnistuisi jne.Mutta törmäsimme yhteen omakotitaloon, joka oli kyllä aika ihana : )

Talon hinta olisi meille ok ja suht uusikin talo olisi, rakennettu v. 2005.Rivitalo olisi niin paljon huolettomampi valinta...Onko paikalla ketään joka olisi päätynytkin omakotitaloon rivitalon sijasta? : -)

Kommentit (4)

Rempat on työläitä tietysti laajuudesta riippuen. Mutta tuskin teidän niitä tarvii vielä pitkiin aikoihin tehdä.

Minun mielestä hommaa ei ole kovin paljoa omakotitalossakaan. Emme muuten myöskään me osanneet mitään sadevesiputkien asennuksia ennestään, mut ei tuo niin vaikeeta ollut.

Melkoisen ihanaa on kyllä asustaa metsän laidassa ilman seinänaapureita. Oma piha, omat säännöt .

Kannustaisin kyllä ostamaan!

tervesin -05 rakennetun talon omistaja

Me ostettiin vajaa vuosi sitten omakotitalo ja nyt ollaan sit päätetty laittaa talo myyntiin ja alkaa ettiin rivarin pätkää.. Eikä meillä edes oo "peukku keskellä kämmentä" mut mukavuuden halua sen verran että ei haluta kaikkea vapaa aikaa olla kyykkimässä jossai, piha tai muissa taloa koskevissa hommissa, niitä nimittäin riittää uudemmissakin taloissa.

Entäs sit kun jotain sattuu.. putki poksahtaa tai jotain muuta.. omakotitalossa oot ite vastuussa ihan kaikesta. Rivarissa kun asustelee, on yhtiöllä vastuu aika monista asioista. Siinäkin yksi syy mksi haluan muuttaa pois omakotitalosta, joka muuten rakennettu 2006. Mut kyllä tuossa pihassa vaan kesäisin hommaa riittää...T 2.

joss a tiilijulkisivuja mahdollisimman pieni, kivetty ja valmiiksi istutettu piha. Tutkikaa että talotekniikka on kunnossa. Erillistaloyhtiö vois olla teidän juttu. Ja jos rahaa on, niin voihan talon kunnossapitojuttuja teettää.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat