tyttö vai poika?Kuinka monella vatsan muoto kertonut kumpi tulee?

Vierailija

sanotaanhan että suippo maha on pojan ja leveä tytön.

Sivut

Kommentit (20)

Odotan kolmatta ja tyttö jälleen vaikka maha on jokaisella kerralla ollut pieni ja kapea:) Kaikki ovat aina povanneet poikia juuri tuon vatsanmuodon perusteella, mutta ei se ainakaan sitä kerro...

Nyt juuri päättynyt raskaus ja poikamaha oli. Eteenpäin työntyvä iso pallo.Niin sano myös vanhempi rouvashenkilö hiljaa, kun tarkkaili mahaani:). Ja poika tuli.

Kyllä siinä taitaa olla perää..Ainakin joidenki kohdalla.

Kaikista on tullut yhtä paljon kiloja, mutta tyttöjä odottaessa kilot ja muodot levis joka puolelle. Poikaa odottaessa maha oli edessä ja kilot myös :) Tuloksena kaksi tyttöä ja yksi poika.

tuli niin raskauden kyllä huomasi takaapäinkin. Toinen oli poika ja vatsa oli vain edessä. Minä olen raskaana ja poika varmaankin tulossa ja ekassa näky selvästi mahasta että on poika kun oli vaan edessä.

Siinä on kuitenkin vaan kaksi vaihtoehtoa niin usein juuri sattumalta leveneville tulee tyttö, jos tuleekin poika niin sit se maha ei yhtäkkiä ollutkaan niin leveä kun tarkkaan miettii!! =)

Mielestani enemman vaikuttaa monesko raskaus (onko paikat venyneet) ja millainen ruumiinrakenne ihmisella on. Mina olen lyhyt, joten mulla vatsa puskee eteenpain eika oikeastaan muualle levia. Nyt on toinen raskaus meneillaan. Eka oli poika (pelkka maha eteenpain) ja nyt epailen tyttoa mutta maha nayttaaaika lailla samanlaiselta. Paitsi etta kasvoi aika paljon nopeemmin kun oli paikat venyneita.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat