Auttakaahan löytämään joku vilkas autopalsta!!!

Vierailija

.

Kommentit (8)

ja mersuforum tuntuvat olevan vilkkaita, ainakin mieheni saa siellä iltansa kulumaan... Nimensä mukaisesti puhuvat lähinnä mersuista, mutta kyllä tuollaisiin varmaan vastaukset saa muunkin merkin osalta.

mikä on henkilöauton käytettyjen renkaiden nastojen ja urien kokovaatimukset? Entä mistä voi johtua ettei jarrut pidä vaikka pitäisi olla hyvät? Tsekattu viimeksi keväällä, kesällä normihuolto. Autossa ABS. Jarruttaessa liukkaalla tuntui kuin olisin painanut itse jarrua katua vasten, eikä pitoa juuri löytynyt. Tiedän että keli on mitä on, mutta tällä autolla en ole aiemmin liukastellut, nyt 3vk sisällä tämä jo toinen tällainen kerta. Jarrunesteet? Jarrupalat? Missä vika edes voi olla? Ja mitä voi huolto kustantaa - about?? 1000€, monta tuhatta, satoja??

Nastat näyttää painuneen aika paljon, mutta niitä kuitenkin on.Pakko kai viedä huoltoon. Joudun vaan viemään itse ja viimeksikin lasku oli ns perushuollosta 200€. Vaikka tiesin ettei perushuolto (sulakkeiden & lamppujen vaihdot, lasinpesunesteen lisäys, öljyn tsekkaus) noin paljoa voi maksaa, niin minkäs teet? Kun en tiedä autoista tuon taivaallista, niin voivat veloittaa mitä hyvänsä. Argh. Pistää vihaksi.Overdriveen rekkauduin, mutta ei löydä käyttäjätunnustani. Että se siitä. Yritän myöhemmin uudelleen.

Käykö miehenne jossain autosivuilla keskustelemassa? Haluan kysyä paristakin autooni liittyvästä ongelmasta. Täällä tuskin löytyy siihen apua.

Lain mukaan kesärenkaan urasyvyys on oltava vähintään 1.6 mm ja talvirenkaan 3 mm. Kohtuullisen turvan saat renkalla, joissa urasyvyys olisi vähintään 4 mm.Kyllä tuo pidon puute on varmaan renkaiden syytä. Jos jarrut toimii kuivalla, niin yrittää ne liukkaallakin.Huoltoliikkeiden kanssa saa nykyään olla tarkka. Kaverilla veloittivat jarrupalojen vaihdon viime huollossa. Kun hän alkoi ihmetellä, että millaisia jarrupaloja teillä oikein käytetään kun joka huollossa ne vaihdetaan (Oli vaihdettu just myös edellisellä kerralla) selvisi että merkkihuolto ihan selvästi bluffaa. Oma autoni oli huollettu saman maahantuojan huollossa monta kertaa, mutta eipä ole edes öljynsuodatinta vaihdettu kun sen käytettynä ostin.Jos auto ei sen sijaan jarruta lainkaan, niin sitten joko nesteet puuttuu. Voit hyvin tarkastaa itsekin tai sitten palat on kuluneet. Ei sellainen huolto tuhansia maksa, kysy jostain lähimmästä esim AD-autokorjaamosta tai pieneltä yksityiseltä. Ehkä 200 euroa....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat